Gradonačelnik Zagreba: Srbi i Hrvati nikada neće misliti isto ali mogu da slede Teslu

Ostavite komentar


  1. Od samog pocetka gospodin Bandic „kreira“istinu. Kad je Nikola Tesla rodjen Hrvatska, koju danas znamo, nije postojala. Sto se tice multi-etnicnosti ako i postoji neki geto, nekih drugih naroda, on u opste nije vidljiv na hrvatskom horizontu. Uspeli su da svedu, sve narode koji su tamo ziveli, na statisticku gresku. Iz petnih zila se trude da im nebi neko od povratnika pokvario idilu etnicke cistoce, kroz razne zakone i zabrane da stvore ambijent da se normalan covek ne moze vratiti u taj Zagreb. Dokaz njihove gostoljubivosti i okretanja u buducnost videli smo pre par nedelja u Splitu. Eto da i ja u ovo malo reci potpomognem vas turizam. Od svega,jedino vam srpske pare nisu smetnja. Za sve ostalo uvek se neko nadje da se pokaze da Srbi nisu dobrodosli u Hrvatsku, i kad bi bilo moguce da Srbi na granici istresu svoje novcanike i pod hitno se vrate u Srbiju, to bi bila idealna dobrodoslica sa vas strane.

  2. Dosta uspešnih mladih ljidi koji ne vide perspektivu u Hrvatskoj i Srbiji sledi Teslu i seli se u Austriju i USA.

  3. Preko 90 rođaka Nikole Tesle je stradalo u Hrvatskoj. U Smiljanu, Teslin gaju, Raduču,…nema više Srba. Tesla je iz Amerike pred kraj života apelovao za soas Srba u Hrvatskoj. Na sve to ovaj kaže da se tesla ponosio takvom državom u kojoj se promoviše ustaštvo i neguje kultura snrti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.