Gradska vlast organizator stranačkog mitinga u Novom Sadu

U Novom Sadu skup u predsednikovoj kampanji "Budućnost Srbije"

Ostavite komentar


  1. Predlazem da promenite naziv kampanje „Buducnost Srbije“ i da glasi KO BOGA VAS MOLIM RADJAJTE DECU, ,KO BOGA VAS MOLIM OSTANITE U SRBIJI , KO BOGA VAS MOLIM VRATITE SE U SRBIJU, pa necu moci da budem predsednik Srbije bez naroda, pa ja sam predsednik svih gradjana, samo vi to nevidite, verjujte meni a ne svojim ocima

  2. ne razumem sta znaci naslov“Gradska vlast organizuje stranacki miting“ Pa gradska vlast je ista stranka. Dakle ona organizuje svoj privatni miting.

    1. Ne stranka, vec Grad NS, a kako Grad NS presatavlja sve gradjane (i ljubitelje vlasti i opozicije i apoliticne), to dalje znaci da mi svi organizujemo priredbu, hteli to gradjani NS ili ne.

  3. Njima odgovara sto smo mi napustili Srbiji a ostali oni sa laznim diplomama, svakojaki mesetari, pokvarenjaci i sl. Svaki dan srecem sve vise Novosadjana ovde u Skandinaviji mladi, sredovecni i stariji. Pametni, obrazovani, zanatlije, posteni, vredni. Dolaze citave familije. Pobegli od Vucica, Dacica, Vulina, Canka, Jutke, Mirovica i ostalih pokvarenjaka. Pozdrav svima iz Skandinavije….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.