Gradski odbor SNS u Vranju smenio direktora JKP „Komrad“

Ostavite komentar


  1. „Ne može jednoumlje da vlada u ovom gradu.“ Ali je zato jednoumlje na nivou Srbije u redu, jel’ tako?

  2. Nije gradski odbor smenio direktora nego pojedinac A to je Dragan stevanovic Boske, on je licno zahtevao smenu, clanovi su uplaseni pa i predsednik gradskog odbora Bulatovic on je trazio ostavku od Momira koji je rekao ok podnecu ali je na kraju i pretio jer je i on uplasen od strane Bosketa.

  3. Dragan stevanovic Boske je licno zahtevao smenu direktora je on ne krade radi posteno, i onda mu se ne uklapa jer svi drugi direktori kradu za njega, Momir Stojilkovic je zatekao minus od 9 miliona dinara na racunu danas ima 48 miliona povecao radnicima platu, daje trinaestu platu, nista tu lose ne vidim za smenu osim volju jednog pojedinca,konobara iz surdulice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.