Grbović: Da li se okupljamo oko ideje ili zato što je u masi toplije?“

Jedini kandidat za predsednika Pokreta slobodnih građana, o Tadićevom pozivu za ujedinjenje opozicije

Ostavite komentar


  1. Da li je realno očekivati da je moguće udruživanje onih koji su se već nekoliko puta razdruživali? I da pobede Vučića odmah bi se sledećeg dana kao hijene posvađali oko plena. Tu ‘žvaku’ mogu da prodaju samo ovoj deci koja ne pamti njihove rane radove.

    1. Znači, tvoj predlog je da AV i dalje vlada? Možda da opozicija pobedi, oslobadjanje medija, pa onda neko nek glasa za koga hoće?

  2. Zar ovi iz pokreta PSG imaju pravo da nesto pitaju ili da postavljaju uslove, oni sa nepuni jedan autobus vodecih ljudi i bez simpatizera mogu nedto da postavljaju? Oni nemaju simpatizere zato im je Vucic sakupljao potpise a sad ovde postavljaju uslove, more u cosku i da vas nema! Nemate nista da donesete ili da doprinesete u udruzenoj opoziciji a ovde se nesto ne slazete!

      1. Ne razumem. Ovu zemlju, ove ljude, ovakve medije, jednostavno…..ne razumem. Prozvani su da im je Vucic skupljao potpise….oni se nijednom recju ne brane i vi im i dalje dajete prostora!!! Cemu li se nadate i vi iz „Danasa“ i vi iz „PSG“-a…?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.