Grbović i Milivojević reagovali na poziv Vučića na skup, 26. maja u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Nedamo mi Predsednika i uz Predsednika smo jači nego ikad. Pobedićemo sve muke i jade.

  2. Биће пљачке по граду и обијање аутомобила ка и кад је дотични организовао такође неки митинг пре извесног броја година. Не сечам се када али на Петловом Брду је тог дана његовог митинга обијено доста аутомобила.

  3. Jel to radni dan? Da nije to da bi mogli da nateraju zaposlene na državnim jaslama da sednu u autobuse i statiraju u tragikomediji u režiji Aleksandra Vučića zvanog… (dodajte po sopstvenom izboru).

  4. Kad bi ovaj covek sto poziva na skup 26 maja otisao u neki manastir da na duzi period tihuje to bi bio spas za Srbiju. Tako mi ovog trenutka pade na pamet dok ga gledam sta izgovara

  5. Боже,молим Те,
    Спаси Србију и њен народ!

  6. Predsednik nije moj predsednik!
    Ucenjivače i kompleksaše ne priznajem!

Ostavite komentar


Politika

Selaković u RS: Jedinstvo srpskog naroda ne može da rasturi nijedna politika 8

Selaković u RS: Jedinstvo srpskog naroda ne može da rasturi nijedna politika

Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas u Republici Srpskoj (RS) da jedinstvo srpskog naroda, bez obzira gde on živi, ne može da rasturi i razjedini nijedna politika."Petar Kočić je ličnost koja je živela za slobodu svog naroda i koja je iza sebe ostavila veliko delo da opominje svakog onog iza njega šta je cilj našeg postojanja i šta je cilj naše borbe, a to je borba za slobodu i borba za otadžbinu", rekao je Selaković na manifestaciji "Kočićev zbor" u Stričićima, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.