Pavle Grbović za Danas o izlasku na izbore 2. juna i isključivanju PSG iz poslaničkog kluba sa SSP zbog premišljanja o bojkotu

Ostavite komentar


  1. E Srbijanci
    A kako je moguće,da celu,“polupismenu“,Srbiju,vuče za nos, neko?,vascelu Srbiju,pored intelekualnih gromada,i što je najtragičnije u celoj toj raboti,sve se završava na -Kuknjavi!!!
    A oni što sebe predstavljyju kao nekog ,obasipanog nagradama,pohvalnicama plaketama,značkama,pozitivnih kritika,antologija,analima…
    Osim izjava za štampu(u najvećem slučaju opozicionih) ni -Makac!
    A?
    Meni sve to govori,da su svi koji su dizani i kovani u zvezde,samo obični ,uvlakači i plagijatori u nekom drugom vremenu,gde su se takodje delile nagrade
    Plakete i značke!

  2. Naravno da se treba boriti, ali kojim sredstvima. Nismo znali da sačuvamo demokratiju niti da je cenimo. Sada kada imamo ogoljenu autokratiju sa primesama fasizma i totalitarizma, ostaje nam samo da “uživamo”.

  3. Jos samo da kaze sta je to SVE sto se moze primeniti u ovih dvadesetak dana! A kampanja vlasti u jeku , kao i prebijanje aktivista opozicije . Proizlazi da je rec o salonskom opozicionaru , na zalost!

  4. Koga briga za izbore i za uslove kada se pobednik zna unapred-Oskar i mafija. I to vam je tako…

  5. Oskar zna da je opozicija u bezizlaznoj situaciji, i zato jos baci kosku, da se ovi unervoze i razidju.
    Namerno ne nudi nista i okleva … samo da vidi svadju i nejedinstvo.
    Ja licno mislim da izaci pod ovim uslovima nema smisla … a sa druge strane imamo pritisak Zapada da konsenzusa MORA da bude.
    Daj da zaigramo na tu kartu ovoga puta.
    Neka Oskar objasnjava Zapadu sta je bilo za ispunjenjem zahteva ODIHR i konsenzusom.
    To mi je bolja varijanta, nego ponovna kradja i eventualno vecina za Oskara …

  6. Može li kućna rasprava da ostane u kući?
    Da li i „nezavisne“ novine moraju od svega da prave predstavu i produbljuju neslaganja, kao da Informer i slični nisu dovoljni ?

  7. Pavle je sve u pravu.
    Kada bi ste ga vise slusali i podrzavali njega i slicne njemu mrdnuli bi sa mrtve tacke.
    Na zalost nemamo mi pameti za to.Glupi smo i sujetni.
    I videcete svi ce izaci na izbore.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 9

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.