Grbović: Uprkos nepravilnostima i bojkotu, imamo čemu da se nadamo u centralnim gradskim opštinama 1Pavle Grbović Foto Z. S. M.

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović ocenio je večeras da, uprkos brojnim nepravilnostima i bojkotu, koalicija „Biramo Beograd“, čiji je PSG deo, ima čemu da se nada u vezi rezultata izbora u centralnim beogradskim opštinama.

 

„Kada je reč o gradskim opštinama, mislim da brojevi pokazuju da imamo čemu da se nadamo, pogotovu kada je reč o centralnim opštinama“, rekao je Grbović agenciji Beta u izbornom štabu te koalicije.

On smatra da će biti interesantni rezultati za gradsku opštinu Novi Beograd, gde je, kako je kazao, izlaznost bila nešto veća u odnosu na grad.

„Na neki način smo očekivali veći odziv glasača u opštinama Palilula i Zvezdara“, kazao je Grbović.

On je kazao i da je očigledno da do pre 22.30 i 23 sata neće moći da imaju pouzdane rezultate sa opštinskih izbora, objašnjavajući da je tako jer se prvo broje glasovi sa izbora za gradsku Skupštinu.

„Tada ćemo moći da damo procenu o izbornom danu“, rekao je Grbović.

On je dodao da je izborni dan protekao sa velikim brojem „očekivanih nepravilnosti“.

„Mislim da smo prilično dobro reagovali na to i da smo uspeli da da zaustavimo neke od njih ali je sigurno da je bilo i onih koje nismo da pokrijemo do kraja“, rekao je Grbović.

Sva dešavanja u izbornoj noći pratite na Danasovom BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari