Grenel demantovao vest da su SAD i dalje otvorene za razmenu teritorija između Srbije i Kosova

Ostavite komentar


  1. Dakle Grenela je Tramp postavio da ukine takse na robu iz centralne Srbije. I otkoci privrednz saradnju Kosova i Metohije sa ostalim delom drzave Srbije. A, konacni status pokrajine Kosova i Metohije, otom potom. U narednim godinama. Sto je svakom razumnom Srbinu i Albancu prihvatljivo.

  2. Pa bez razmene teritorija Srbija nikada neće priznati Kosovo. Mislim da je svima to odavno jasno ili se neki prave ludi. Naravno u to se ne uključuje jug Srbije gde većinski žive Albanci, možda neka mesta. Albanci su otimačinom dobili deo vekovne srpske tetitorije bez ikakvog opravdanja, sada je vreme da nešto daju i da vide kako to nije lako, ako žele u UN. Postoji ipak pravda na svetu, jer nema te sile i moći na ovoj planeti koja će uvesti Kosovo u UN bez saglasnosti Srbije. Pored silne
    američke moći postoji i Božija promisao koja nevidljivo upravlja svetom. Nadam se da to Ameri neće zaboraviti zarad dobrobiti celog čovečanstva, jer od dolaska biznismena Trampa na vlast nikada Amerika u svojoj istoriji nije bila više opijena svojom moći nego u ovom trenutku.

    1. @Robinson***Ako se u tu ideju ne uključuje jug Srbije onda neće ni sever Kosova.I šta će onda da se razmenjuje? Šta je „Božija promisao“,ne razumem kakve veze ima „to“ sa Kosovom? Vekovna srpska teritorija a nema srpskih vojnika,policajaca,graničara,poreznika,sudija…?! Pa vi nećete shvatiti realnost taman da vam se hiljadu puta ponove činjenice! Kada je poslednji put neki srpski predsednik posetio Prištinu,glavni grad „južne srpske pokrajine“?

  3. A može i ovako :“ …od dolaska AVavav menažerije na vlast,Srbija nikad’ u svojoj istoriji nije bila više opijena svojom moći nego u ovom trenutku“?? Liči a ???

  4. Keca ovaj nacigrenel pa zavrće uši. Siroti mali hrčki tači, vuči, dači i ostala bratija.

  5. Nisu za podelu, Nisu nikad bili. NIko nije pominjao, niko nije pregovarao o tome. Nasi su nesto pokusavali, pa odustali. Nepozvan se samo javio mladji referent Ministarstva spoljnih poslova Palmer, covek u poznim godinama, pred penzijom. Inace jos nikad u zivotu nigde nije bio ambasador, niti ce. ON je nesto nasumicno pricao, a da ga niko nista nije pitao. Ali je njemu dosadno, penzija se blizi, karijera na tuznom zalasku, jos ga samo srpski mediji shvataju ozbiljno….

  6. Botine pevaju pesmice.Hvalospeve prvorodjenom Vozdu Srpskom i njegovoj sposobnosti

  7. Pa Vučić je predao Kosovo 30.juna 2015.god. u 22h i 54m. Njegove su reči;“ Valjao sam se po podu nisam znao šta da radim“.
    Neznam zašto se to krije?
    P.Sajdžo 2020.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.