Grenel: Kosovo i Srbija 27. juna u Beloj kući

Ostavite komentar


  1. Svaka vam cas sve ovo druge vuciceve botovske novine portale i ako jasno pisano governments of Kosovo and Serbia one su pisali „Grenel: Sastanak predstavnika Beograda i Prištine 27. juna u Beloj kući“ sve sve ali ko bi rekao da ce b92 da se pritfori u Alo , Kurir , Informer itd

    BTW sto se tice temi nema nista od toga se ce biti samo slikanje kao sa onim sporazumima o nekim prugama i Avionskim linijama vola za sporazum i nista drugo PRAZNE PRICE za malu decu

    1. @U.S of Albania

      Juzna Osetija, Abhazija, Gornji Karabah isto imaju „government“. Pa? Da li vi Albanci imate bilo koje druge medije i portale nego te vase botovske koji su svi na veljikoalbanskoj liniji? Pa onda?

      1. Da ali ne ucestvuju na Evropskim i Svetskim kfalifikacijama za velike takmicenje Evropsko Perventsvo i Svetsko Pervenstvo … znam da cem mi opet reci da i Englesak , Vels , Irska isto tako … ali ja imamo jos jednu bitnju argumentaciju od ove a to je Kosovo ucestvuje i na OLIPIJADI sto nemaju ni Juzna Osetija, Abhazija, Gornji Karabah ni republika srpska pa cak ni Englesak , Vels , Irska nego UK …

        1. Na ovoj planeti postoji 193 priznate drzave i 206 clanica MOK-a. Razlika izmedju tih brojki se odnosi na nepriznate drzave i na teritorije koje nisu drzave, tu spada i ta vasa tvorevina na Kosovu.

  2. Ne bojte se nista: zaigrace mecka i pred njihovim vratima.
    Drzava kojoj jednostrano teroristi otcepe pokrajinu ne moze nikada biti iritantna kada radi na tome da se povlace „medjunarodna priznanja“ sto su zapravo kupljena priznanja u vidu americke pomoci tim zemljama…

    Da li je EU iritantno kada se Zajednica Srpskih Opstina na Kosovu (ZSO) ne osnuje 5-6 godina po obavezivanju od strane albanaca?!?!?! To vam nije iritantno…

    1. ZSO bi se formiralo davno kako je potpisano u Briselskom Sporazum ali ne srbija i srbi hoce od ZSO bude formirana po njihovoj zeli i da je prestavlaju ZSO kao DERZAVU u DERZAVU .

      1. @Albanac sa Kosova

        Zamisli, Srbi bi da se ZSO formira onako kako oni zele?! To vam je problem? Sta bi vi, da se ZSO uredi onako kako vi Albanci zelite? Da li onda pristajete da se celo Kosovo uredi onako kako Srbi zele? Ne? Vi bi sve da uredjujete kako vi zelite. Vama smeta drzava u drzavi? Pa i Srbima smeta „drzava kosova“ u drzavi Srbij ako nisi znao. Sta vi Albanci fantazirate o sebi? Da se ceo univerzum vrti oko vas?

      2. Vi* (*uz tuđu pomoć, sami niste uspeli) ste silom formirali državu u državi a sada se bunite kad to neko traži legalno. To je dokaz da i dalje imamo posla sa teroristima a ne političarima.

        1. Vidi se po brojkama ubijeni u Kosovo, Hrvatsku i Bosnu a nema nijedan ubijen u Srbiju, plus oni srbi sto su ubijeni u Kosovo, Hrvatsku i Bosnu su bili 80% paramilitarci ili njegova rodbina koja je podrzavala njih. Ali nema veze dragi komsije, normalno je bilo da trazimo pomoc, nismo imali vojsku i sva naoruzanje tokom 1980 godine je oduzeto od nas Albanaca, veruj mi da bi oni dali oruzanje mi Albanci bi bili do Nisa dana tamo gde ste rasterali Albance tokom 1912 godine, citaj malo historiju van Srbije i ne zivi u laz.

          1. @Agim iz Gnjilane i kako se sve jos ne potpisujes

            Zbog samih Albanaca a i drugih, bolje bi bilo da nisu svi ovakvi kao ti, ispranih mozgova i zaostalih u ko zna kom veku.

          2. @Agim iz Gnjilane

            Zaboravio si Karpate odakle su Srbi i da su Albanci potomci Ilira pa da pokrijes sve iz albanskog narcis-mitoman repertoara za one sa jeftinijim kartama.

        2. Reply za Patologija: Reci mi dragi sto znaci na Srpski Ilir? Ne znaci nista! Znas zasto? Zbog toga sto ne izadje od Srpskog jezika vec Albanskog Jezika i to znaci Sloboda

  3. Sa kosovske strane Taci i Hoti, s nase Vucic i Vucic. Dragi moji, psihopata ce nas satrti. Ne glasajte, a ako budete izasli glasajte bilo koga, samo ne bolest.

      1. Ma ne samo nego vredi i vise od 5 miljona stanovnika srbiji 🙂 POGLAVICA JE POGLAVICA NEMA STA

    1. Ne plasite se. Vucic i Dacic (umiveni radikal i SPS) su pravo lice Srbije, one od juce i ove danas. Bice psihopate ako gradjani Srbije ponovo glasaju za iste. Kosovo je postalo samostalno zahvaljujuci shizofrenoj politici ovakvih stranaka. Sa tim je prica zavrsena ali se svi prave da im to nije poznato. U Vasintonu i Briselu se pricalo samo o modalitetima a ne o samostalnosti Kosova ili Srbije.

      1. @Topcider

        Bas kao sto je „umiveni“ ratni zlocinac Taci pravo lice „drzave kosova“. Steta sto tamo jos nisu i Haradinaj, ratni zlocinac i kriminalac i onaj pateticni populista Kurti. Kosovo nije samostalno, radi se o izdrzavanom protektoratu niti bi nesto bilo drugacije da su neke druge partije na vlasti u Srbiji jer u svemu svoj udeo ima i neizivljeni albanski sovinizam kao i interesi pojedinih drzava. Za vreme II svetskog rata nije bilo ovih srpskih partija ali su Musolini a kasnije i Hitler podrzali otcepljenje Kosova od Srbije i albanizaciju Kosova. Zbog cega? Nije nista zavrseno, niti se u Briselu samo razgovaralo o modalitetima priznanja, voleli bi vi da je to tako, ali dzaba.

        1. I danas imate sela, putevi sa Albanskim imenima u Nisu, pitas sebe zasto? Citaj malo historiju kako je Srbija tokom 1912 isterala prekom 1 milon Albanaca sa tih teritorija u Kosovo i u Tursku. Molim te da citas i to mozes da nadjes i u Arkivu drzave Srbije u Beograd, idi i trazi to i bices iznenadjen.

  4. Zasto je ovaj sastanak zakazan dan pre Vidovdana? Nesto me sve podseca na davnu proslost. Budite pazljivi u pregovorima sa Amerikancima i Siptarima. Zmije vesto kriju svoje noge ali njihov ujed je smrtonosan.

  5. A Dačić, neće doći? Propade žurka! A mogao je tako lepo da arlauče ispred bele kuće. Garantujem da bi rasterao demonstrante i da bi gaTramp zaposlio kao dežurnog rasterivača demonstranata. Mi bi imali plus prilkom pregovora sa Albancima i još bi ga se rešili. Jednim udarcem dve muve. I još da zadrži stručnjaka kao dežurnog Minhauzena, za godinu dana bi nam pripojili ne samo Kosovo nego celu Evropu, a Amerikanci bi klicali brate Si i spasiba Putin.

    1. @Da, da to sam ja Nikola Kirić ovoga puta iz Washingtona

      Ovo sta si napisao je kao trebalo da bude duhovito?

  6. Pa gde, bas uoci godisnjice , osvajanja titule ,sa Gazimestana…Da se izrazim , sportskim recnikom…

  7. Kad ih cika Grenel odvede u ovalnu sobu kod cika Trampa gace ce im same pasti,i prihvatice sve sto se od njih trazi i ne trazi!Normalno kada se vrate ovaj u Beograd onaj drugi u Pristinu objasnice da su pobedili…stim sto nasa pobeda je ista ona kao i sa Kumanovskim sporazumom!Reci ce predsednik da nije priznao Kosovo i da nikada nece,ali ce svi znati da smo doziveli jos jedan katastrofalan poraz i da smo se svojevoljno odrekli dela teritorije kao nikada ni jedna zemlja u svetu!Ali zato smo mi Srbi,nebeski narod kojo svaki poraz proglasava pobedom!Zivela i ova pobeda,i cestitke za onoga koga nam je sam bog poslao i koji se bori kao lav,sto nam rece Patrijarh!

    1. Izdaja.. Cega…?? Demokratije u Srbiji, koja vapi za promenama i normalnim odnosima sa susedima, koje je ojadila svojom agresivnom i naopakom politikom.. Od Slovenije,Hrvatske, Bosne (pogotovo) i Kosova na kraju. Da je srece, aktualni politicari iz Srbije bi trebalo da kleknu (poput Vili Branta u Nemackoj) i traze oprostaj zemalja oko sebe za zlocine koje su njihove vojske i paravojske, tamo pocinile.

      1. To nece nece nikad desiti, vidite novine u Srbiju, niko ne prica za Batajnicki frizider i druge masakre. Srbi ni ne znaju kakav zlocin su pocinili nad Albancima, Hrvatima i Bosnjacima!

        1. @Agim iz Gnjilane

          Samo ako vase novine pisu o albanskim zlocinima. Onog savetnika Kurtija ste sutnuli sa posla nakon jedne recenice o albanskim zlocinima. Izigravaj ti moralnu gromadu TAMO GDE VAS NE POZNAJU.

  8. Kraj agonije je blizu. Konačno genocidni plan Velike Srbije ide na smetljište historije.

  9. Žuri im se da završe posao stavljanjem potpisa i pečata ia priznanje Republjik Kosova na teritoriji srpskog Kosova i Metohije. A kao šlag na tortu izabrali su simboličan dan, Dan istorijske večere kneza Lazara uoči boja na Kosovu, pa čemo to saznati, imajući u vidu vremensku razliku, sutradan, t.j. na VIDOVDAN!
    maju Ameri smisla za simboliku. Da se zna „ko je vjera, a ko li nevjera“, imaćemo i novog Vuka Brankovića.

    1. Usnija iz Čipuljića je puno veći izdajnik od Vuka Brankovića. Branković je izdao jednom, umobolna Usnija izdaje svaki dan više puta. I tako već 27 godina.

  10. Prvo BOJKOT- onda preuzeti vlast, bilo kako, ponistiti sve dogovore stetne po Srbinu u zadnjih 30 godina,pohapsiti sve politicare, lustracija, vratiti pokradene pare sa tajnih racuna u svetu i poceti graditi normalnu drzavu. Kada budemo ocistili svoje dvoriste i kad se budemo resili politicara kriminalaca i poceli normalno da zivimo, onda mozda- kazem mozda, imamo sanse da vratimo KiM. Dotad-sve jedna velika sarada za siroke narodne mase.

    1. Ti bi prvo da pobije sve koji ne misle kao ti, a to je najmanje 95% Srba a onda tek ako možeš sa tih jedva 5% Srba da oslobodi KiM. Zašto ne ideš drugim putem, žrtvujte se vas 5% Srba i vinite se u Nebesko Carstvo da bi ostali normalno živeli.
      Ovako tvoje razmišljanje je naopako.

  11. Brabonjićka reče da još nije odlučeno ko će daide u Vašington, Izgleda da će bugojanski kojto da gurne nju da potpiše. Kao što je gurnuo Zoku Trocevku da potpiše BGD na vodi i onog krmka iz Žitorađe da potpiše veleizdajnički Briselski Sporazum.
    Uostalom, nebitno. „Svi smo mi pred svevišnjim jednaki“, reče Urinej i okači upišancu orden oko vrata.

  12. Zar nisu izbori 21-og Juna?
    Kako mogu da traze „posvecenost“ od nekoga kome je istekao mandat?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.