Grenel: Napravljen napredak u Vašingtonu, ali ima još posla

Ostavite komentar


  1. Mister Grenel,nikakav napredak niste napravili.Jer ste poceli kucu da gradite od krova a ne kako svi zemaljski i nebeski zakoni zapovedaju-od temelja.Da vam prevedem-Nemoguca je slobodna trgovina bez slobodnog kretanja ljudi.To jest prvo se to mora obezbediti(rezolucija 1244) pa se onda preci na nadogradnju.Tacijeva dzamahirija ne dozvoljava ljudima slobodu kretanja iako imaju ausvajs.Hitlerovi nacisti su bili civilizovaniji….!

    1. Nevezano za pitanje Kosova – sem u EU, ne postoji sloboda kretanja ljudi – samo sloboda kretanja robe. Ostanite jedan dan posle isteka vize (kada prestajete da budete turisticka roba), pa vidite da li postoji sloboda kretanja ljudi….

  2. Bravo! Ne trazi se priznanje Kosova! Na dnevnom redu su ekonomske teme. Posto znamo da je Tramp biznismen, izuzetno bogat, da zamislimo susret u Ovalnoj sobi: Obraca se Tramp Vucicu recima:“Divim se Vasoj istrajnosti da je Kosovo deo Srbije. Priznajem, sa time mogu da se slozim. Ali,gospodine Predsednice, posto razgovaramo o ekinomiji, moram da Vas pitam: Koja je cena Kosova? Novcem se sve moze kupiti. Kao dokaz, navodim primer Aljaske. Kao sto znate, mi smo je kupili od Rusa, Vasih vekovnih prijatelja.Dakle, ja sam spreman da od Vas, to jest, od Srbije, kupim Kosovo.Voleo bih da Srbija bude prvi sused Amerike, tim pre sto srpski politicari, pa samim tim i ceo srpski narod, podrzavaju moj reizbor za predsednika USA. Razmislite o tome, samo znajte, da ce Srbiji, kao americkoj komsinici, biti lepsa buducnost nego da Srbija postane ruska gubernija. Ajd’sad kuci, pa mi za mesec dana posalji ponudu. Ne pitam za cenu, lova nije problem. Bar za mene!

    1. Lepo . Samo što će Vučić da kaže , kako on ne može da proda Kosovo , jer mu ga babo nije ostavio , te nema on ni ovlašćenje da ga proda , te ovo , te ono … Pa će da pita , od koga su to oni kupili Aljasku , dal’ od Putina , uh pardon , nije Putin tada ni bio rođen , da li od ruskog Cara itd, itd !!

    2. Vaše pisanije je po onoj narodnoj „što je babi milo, to se Milošu snilo!“. Srbi su apsplutno državotvoran narod u kisovsko metohijskom okraju milenijumske Srbije, sa apsolutno 99% srpskom stanovništvom! Ni kad je bilo pod 450 hodišnjom okupacijom Turske nije bilo nije bilo drugačije! Ni za vreme 1 i 2 sv. rata, noje bilo drgačije! Sve dok srpski komunisti, zajedno sa njima lažno vernim šipcima na čelu sa Kardeljom, Brozom, Pijadom, Vukmanovićem, Popovićem, Popovićem Kapičicem i ostalim titoistima nije izvršijo, genocid, progobe i dugogodišnja zatvaranja srba u svojim konc-logorima! Posle prigona srpskog naroda i spračavanja povratka, počelo je plansko naseljavanjr tuđinskih šiptara na pristor kosovsko metohijske oblasti, pod izgovorom pomoći u bekstvu iz Albanije, od terora Envera Hodže, kojeg ne zabeleži ni jedna druga strana država ni njihovi mediji spomenuše! I gle „posla demonskih mesija, koje sotona svem najcrnjem uči“! Za to du potrena finansijsja sredstva! Namakoše ih koministi na račun „narodnih i inih decenijama dugih zajmova za „nerazvijenu kosovsko-metohijsku oblast“! Koje dadoše u ruke šiptarima i od tad je počeo „bal vampira“, otimanje i kupovina sveg što je mirisalo na srpsko….kuće inanja itd…pa suludi ustav iz 1974 koji je ukrojio Kardelj….. i srbi danas imaju, ništa! Sve šiptarsko….

  3. Gledam , malopre , što reče Basara „na televizoru“ , prenos iz Jamerike pa ne mogu čudu , bre , da se načudim ! Ja , običan seljak srpski , imam astal za koji mogu da sednu svi gosti na Krsnoj Slavi mojoj , a Amerika nema pristojan sto nego , što bi rekli moji seljaci ,“priguzili“ neke stočiće za kojima sede oni veselnici Vučić i Hoti . A ostali … stoje . E sad … priznajem ja da sam zaost’o te nisam upoznat sa ovom novom modom , jerbo tako nešto do sada ne videh . U mom selu svi sednu za astal , pa se turi pršuta , služi se rakija … a ovo ?

Ostavite komentar


Politika

Movsesijan o litijumu: Opozicija više ne naseda na cirkus zvani poziv na dijalog 10

Movsesijan o litijumu: Opozicija više ne naseda na cirkus zvani poziv na dijalog

Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas, povodom poziva ministarke za evropske integracije Tanje Miščević na dijalog u vezi sa rudarenjem litijuma, da je vlast odgovorna za situaciju u kojoj funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) "ni gostovanje na televiziji ne umeju da završe, a da ne upadaju u reč i kao navijeni ponavljaju besmislene rečenice, ne dozvoljavajući sagovorniku da progovori, sav taj marifetluk predstavljajući kao dijalog".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.