Grenel podržao Vučića: Licemerje Tvitera u punom ‘sjaju’

Povodom odluke društvene mreže da označi medije u Srbiji koji sarađuju sa Vladom i reakcije predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovaj veselnik izgleda još mora da odradjuje posao za koji je dobro plaćen… A zna se i od koga… Niko danas u svetu ne daje ovakvu podršku za džabe!

  2. Šta će mučeni Grenel, sem da podrži svog bivšeg šefa Trampa. Nisam za cenzuru, neka pričaju svoje bajke i trovačnice, treba ih pobediti argumentima, staloženošću i doslednošću. Sreća pa imamo umnih a normalnih dosta. Samo da ih ne ophrve malodušnost. Uvek su agresivci ovi što su „u krivu“. Pozdrav cenjenom Danasu- uvek na liniji boljih, pametnijih, kompetetnijih..na liniji razumnih.

  3. E bas je izabrao stranu. Kad tad napravis gresku. Krene se od tvitera a onda ozbiljnije restrikcije. Ocekuje se kooperativnost u Briselu jer je tako obecano. Ako ne, onda se pusta sve. A iiimmaaa, sta hoces. I onda, pa padas! E sad mozes ovako ili onako.

  4. Našli su ko će da ih podrži. Normalno kad je njegov gazda izgubio izbore zbog drskog odnosa prema svom narodu, kao što se i ovaj naš odnosi prema nama. Što nije našao nekoga od demokrata da ga podrži. Maksimalno se trudi da Amerima što više nabije prst u oko.

  5. Nezaposleno lice, bez profesije ili stalnog zanimanja, ima „misljenje“….
    Nemojte ga predstavljati kao „diplomatu“, jer on to nije. Bio je jednom politicki imenovan za ambasadora, i nije cak ni zavrsio mandat. To je kao da nazovete diplomatom Marka Djurica, prof. Olivera Antica, prof. Simu Avramovica….

  6. niko vas ne tera da koristite twiter. idite na onaj trampov pa tamo plasirajte demagogiju.

  7. Nadam se da će ovaj Bajden i njegova administracija da nestanu sa političke scene i da se vrati Tramp da svojim ljudima, koji su širili demokratske vrednosti i dobre odnose sa svima, bez ratovanja i otimanja tuđeg rudnog, naftnog i drugih bogatstava.

  8. Platio je Siniša Mali debelo svaku reč podrške ovog Grenela!
    Naravno, sa našim parama.

  9. Twitter je napravio kardinalnu gresku pokusavajuci da bude „politicki korektan“ time sto je poruku uvio u ukrasni papir – umesto „saradjuje sa vladom“ je trebalo da pise „pod kontrolom drzave“ i problem bi bio resen, i svacija usta zapusena! Zna se sta je slobodno novinarstvo, a to nije ono koje kontrolise krug ljudi koji imaju interes od objavljivanja ili neobjavljivanja odredjene informacije.

  10. Izgleda da su ga dobro ugostili u bivsoj Jovankinoj kući a sada gej svratistu. I diskoteke je obilazio o nasem budzetskom trosku. Mora ta orgijanja i nekako da opravda onda. Zanimljivo je da je bio ovde bez životnog partnera ili mu je neki od političara s ovih prostora nadomestio ‘prazninu’. Po Mojsijevom zakonu ta nastrana ekipa bi bila kamenovana, a danas se provode i sepure. Ovaj svet mora da propadne.

  11. Ovaj čeka smenu i nameće se da bude savetnik našoj vladi – kao bler, šreder … i ostali …

  12. Svi svetski zvaničnici su zaista rade na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja.

  13. Vidim da je došlo vreme da Vulin postane Republikanac a Granel član SNS. Ne bismo tada više bili iznenadjeni njihovih izjavama. Bilo bi ozvaničeno da duvaju u istu takvu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.