Grenel ponovo demantovao Seljimija

Ostavite komentar


  1. Slučajno sam pročitao ovaj kratki članak i zapazio nešto što sam ponekad čuo i kod nas u nekom tabloidu. Kaže taj bivši zvaničnik: “Jaki šamar u lice Evropskoj uniji…“. Kakav li je to sliedžijski i dripački način izražavanja!? I kakav je to kraj ili pokrajina ili zemlja ili bilo šta, gde takvi likovi mogu da postanu “zvaničnici“!

    1. U razgovoru sa privremenim insttucijama juzne srbskee pokrajine treba Sve voditi U okviru rezolucije 1244 i nista vise ,Sve ostalo je protiv ustavno.Ne mozemo verovati zapadnim zemljama kako Evropskomj Uniji isto ne i americi jer nikada nisu bili prijatelji Srbije niti ce biti.Mmoraju se ispraviti greske SNS-a,jer su u startu pregovora U Briselu marginalizovana je Rezolucije 1244.Briselski sporazum se treba odbaciti i da se kosovsko pitanje vrati U Savet bezbednosti OUN-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.