Grenel prisustvovao liturgiji SPC u Milvokiju

Ostavite komentar


  1. Pa bravo majstore, sta sam rekla za njega jos dok je bio u Nemackoj, trebali ste mu pokloniti i nase strikane od bele vune carape, one su sjajne za utopljavanje nogu cim se vidi da ide neka prehlada ili daleko bilo grip.
    Odlicne i za nosenje kada je slabo CENTRALNO GREJANJE, doduse to nije slucaj u Americi, znaci pored toga sto sluze kao preventiva protiv prehlade jos na jedan nacin mogu da sluze a kako.
    Ovako uzmete jednu vunenu carapu pokvasite je ledenom vodom i istraljate vrat , grudni kos i ramena mogu i ruke do laktova,a li uvek sa hladnom vodom pa se jos posle toga i zapljusnuti bas hladnom vodom iz cesme.
    Ako bi tako radili stalno mogli bi cele zime da idiete bez sala sa otkopcanim kaputom i kosuljom i nece vam biti nista.
    Ako se nekada nema vremena za hladnu vunenu carapu i masiranje onda moze i zapljuskivanje ledenom vodom, ali sa carapom je bolje i efekat je veci to je dobro i za dame za grudi da se to sve malo vise prokrvi .
    Ako dodje u Beograd ja cu mu pokloniti strikane vunene carape od seljacke vune , tako cu to uraditi sto cu ih postom poslati nekom odgovornom politicaru na adresu Skupstine za koju znam da ce mu to predati.
    Pa te carape su bolje od bilo cega, one uvek mogu ici u paketu sa sljivovicom.
    Svaka cast Grenelu na postovanju nase SPC.
    Ma to se odmah vidi ko nije bolid a ko jeste ne treba tu mnogo iskustva.

    1. Cicka, to što čovek radi zove se „izborni marketing“.
      Ta tema ti je valjda jako poznata jer si u njoj poslednjih 14 godina.
      Doduše Grenel za šljivku, a ti za sendvič.

  2. Obožavam ovog čoveka. Zašto? Nemam pojma. Da nije korone zagrlila bih ga kao sina.

Ostavite komentar


Politika

Marina Raguš, bivša radikalka, govornica na „Danima Amerike“ 10

Marina Raguš, bivša radikalka, govornica na „Danima Amerike“

U Skupštini Srbiji svašta je moguće, pa i da potpredsednica parlamenta Marina Raguš, dugogodišnja radikalka, zatim članica SPAS Aleksandra Šapića i konačno poslanica SNS bude jedna od govornika na "Danima Amerike". Štaviše, ona će uputiti pozdravne reči na ovoj manifestaciji, koja će biti održana 20. septembra u zgradi parlamenta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.