Grenel: Tači otkazao putovanje u Vašington, dolazi Hoti

Ostavite komentar


  1. Pa jes malo nezgodno da americka administracija ugosti coveka koji je upravo optuzen za najteza krivicna dela, odnosno da je odgovoran za vise od 100 ubistava.

    1. Ma to je samo nastavak procesa legalizacije vezano za raspad i uništenje SFRJ.

    2. Haha sta radi „deep state“.. Svaki pokusaj Trampa da poentira na medjunarodnom planu i skupi par poena za izbore, bice miniran..

      1. Nadam se da će ta „deep state“ uskoro i huligana vučića da pozove u Hag, jer ništa manje nije kriv za ratove, ubistva i huškanja na bratoubilačke sukobe, kao i ubistvo Olivera Ivanovića, od učitelja Šešelja.
        I ako uskoro prizna Kosovo, a i ako se usudi da ne prizna, svakako će mu se „prijateljica“ Merkelova Hagom zahvaliti na saradnji.
        Zar nikome nije čudno što prvi put pre izbora i nakon pobede nema podrške i čestitki iz Bona i Pariza?!
        Može samo da beži sa milijardama u Kolumbiju !

        1. @Lazar Veliki

          Kapiras da je sud u Hagu koji se bavio zlocinima na tlu Jugoslavije zavrsio sa optuznicama dok se ovaj koji je optuzio Tacija bavi iskljucivo zlocinima Albanaca? Kako ce onda Merkelova da se Vucicu „zahvali Hagom“? Ne lupetaj. Vucic je u vreme izbijanja ratova bio samo jedan potrcko, nebitan, cak i kada je bio „ministar“, marioneta, za razliku od Tacija ili Haradinaja koji su direktno ucestvovali u zlocinima. Jedna stvar je biti protiv Vucica i njegove politike a sasvim druga da se zbog toga relativizuju zlocini Tacija. Ne postoje dokazi da je Vucic ili neko drugi iz Srbije odgovoran za ubijanje Ivanovica a ako ti znas nesto, prijavi policiji.

        2. Bilo bi lepo da „deep state“ posalje i Vucica u Hag, ali oni su „jarani“. Cak su dobili dva miliona narodnih para za kampanju pre 4 godine. Tamo se blize izbori, pa mozda puknemo jos dva.

      2. Veoma si u pravu. Ali sada mečka igra pred Kosova * kuću.
        Izgleda da će pre novih predsedničkih izbora ponuditi skupštini ostavku i nova skupštinske većina će prihvatiti i izabrati Isu Mustsfu za predsednika. Tako će LDK koji je sa Rugovom trasirao put kosovske nezavisnosti, izgleda i dovršiti posao. Žao mi je po malo Tačija (sa dozom sakarzma) jer mu je izmakla za dlaku Nobelova nagrada za mir koju bi delio sa Vučićem.

  2. Pa ništa, mi ćemo poslati Brnabićku, zbog istog nivoa sagovornika kao i činjenice da politiku vodi Vlada (to je samo na papiru, na žalost, kod nas svaku politiku vodi Prvorođeni, Vlada statira).

    1. o kojoj vladi vi pričate njoj je tsteko mandat 03.06,2020, nerazumem to je bivša vlada

  3. Objasnite narodu da su Hasim , Veselji i ekipa juce dobili optuznice za ratne zlocine. Slucajno, je’l da?!
    A takvi ne putuju nigde, da ne bi zavrsili u Hagu, … pored ‘genocidnih Srba’?!

  4. Danas sam prvi put u stranim novinama,koje pratim,procitao tekst da je protiv nekog kosovskog politicara pokrenuta ozbiljna tuzba za zlocine nad Srbima.Naravno,sada je rec o Taciju,a prezentiraju se jako ozbiljni podaci.

  5. treba taciju oprati biografiju kao i prethodnom predsedniku vlade

  6. Neide ni Hoti.
    Samo ce biti Vucic, Grennel I Trump resavati kosovo ekonomiju.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 8

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.