Grujičić: Nikada se nije više ulagalo u zdravstvo kao sada, Bor će dobiti novu bolnicu

Ostavite komentar


  1. Državnom lekaru ne možeš da objasniš da si bolestan istom tom kada radi kod privatnika ne možeš da objasniš da si zdrav.Zdravstvo čine ljudi a ne zgradurine.

  2. Pa da, napraviće bolnicu u Boru, koja će imati jedini zadatak, da leči one koje će Kinezi da potruju, ona bar to dobro zna!

  3. Zubari odavno ne postoje u klasifikaciji medicinskih zanimanja. Doktori stomatologije moraju da se vrate u sistem javnog/državnog zdravstva, iako je to cilj za koje će trebati decenije.

  4. koleginice, upste ne morate daleko da idete, samo prosetajte do interne B, to Vam je tu odmah iza coska… pa se onda javite. Ali Vi to sve uostalom znate, samo prodajete maglu pred izbore

  5. Uglavnom se ulagalo u zgrade, ali ne i u opremu kao i inovativna lecenja. Organizacija sistema je katastrofalna jer najtezi bolesnici moraju stalno da trckaju do izabranog lekara po upute, kada se vrate specijalisti sa rezultatima nece da ih primi jer treba da imaju termin iako uput vazi 6 meseci. Da ne govorimo o drzavnom i privatnom lecenju gde nije napravljen nikakav napredak, kao i odlasku najboljih strucnjaka u inostranstvo jer im ovde nije vrednovan rad, osim ako su clanovi sekte na vlasti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.