Grujičić: Prihvatila sam ponudu da budem prva na listi SNS zbog svega što je urađeno za Srbiju

Ostavite komentar


  1. O cemu ti pricas lecimo decu SMS porukama sram te bilo zdravstvo u rasulu medicinski radnici odlaze van zemlje a ti pricas o zdravstvu u Srbiji nemas ti obraza gram .

  2. Dr Danica je žena koja nikada nije imala „dlake na jeziku“, a ona je podržala trenutnu vlast. Očigledno je prepoznala kvalitet i snagu SNS-a. Podržaću je.

  3. Gospodjo Vama svaka čast,ali istina je komplikovana .Mnogo toga su krediti bez i jedne plaćene rate,zaduženje je ogromno u poslednjih 10 godina više nego do tih deset godina.Sve je poskupelo više puta.Toliko su dobri da sada Vi morate da ih čupate iz gliba.Od Vas se očekuje istina,mislim da drugih motiva nemate?

  4. Grujičić je veliki stručnjak u svojoj oblaati. To ne bi postigla da je donosila pogrešne odluke. Verujem njenoj proceni.

  5. Zdravstvo je kimplet obnovljeno i rekonstruisano. Novi aparati, nove zgrade, veće plate. Žena samo podržava onoga ko podržava njenu struku.

  6. Srbija je postala drugačija zemlja u poslednjih 10 godina. Živi se lepše i lakše. Posao se nalazi bez problema. Privreda je podugnuta na noge. Radi se na sve strane. Svako ko hoće da bude realan to vidi.

  7. Profesorka, dobro znate da je zdravstvo u nikad većem rasulu, kadra sve manje, narod sve bolesniji. Vi to nazivate uspehom?

Ostavite komentar


Politika

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole 8

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole

Na Kosovu je do sada podneto više od 2.000 zahteva za zamenu srpskih vozačkih dozvole na kosovske, od čega je 1.739 predato u opštinama na severu, potvrđeno je KoSSevu iz Kosovske policije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.