Grupa građana Čačak je naš: Vučićevo otvaranje fabrike Forverk je primer funkcionerske kampanje

Ostavite komentar


  1. Mesate kampanju sa drzavnim poslovima. Vucic je bio u Cacku da otvori NTP i fabriku, ne stranacki niti je stranku pominjao.

    1. Pa baš sada posle godinu dana,daj nemoj da se praviš lud,i sam znaš da je kampanja.

  2. Covek svoju stranku nije ni pomenuo. To sto ste vi ozlojedjeni sto vasi nemaju ni cenzus to je drugo ali ne napadajte bez razloga.

  3. A u kom delu Vučić spominje SNS, stranački program, i slično, pa da onda kažete da je stranačka kampanja? Drugo, koliko god radnika da je zaposleno, više ih je nego što bi glasali za vas i Boška zajedno.

  4. Narod glasa za one koji rade nesto u ovoj Srbiji. Kad budete radili kao Vucic necete se bojati izlaska na izbore.

  5. Vučićevo otvaranje još jedne fabrike sa 1000 novih radnih mesta je dokaz borbe za ovu zemlju i njene građane a Vaša kuknjava zbog toga je najogavnija politička kampanja koju je ovaj narod video od početka višestranačja u Srbiji

  6. Ovoj grupi građana,kanda nije milo što im građani imaju posao,pa blebeću.Baš da vidim kolko će glasova dobiti ta i slične GG.

  7. Otvaranje fabrike u Čačku doneće nova radna mesta, što je najbitnije od svega. Ova fabrika , koja je među liderima u automobilskoj industriji, doprineće ekonomskom razvoju Čačka.

  8. Čačak se razvija, otvaraju se fabrike, a ovi mogu samo da lupetaju!

    1. U Cacak se ulaze kao nikada do sada i sto je najvaznije svaki deo Srbije se podjednako razvija sto je dokaz da sadasnja vlast vodi ozbiljnu politiku

  9. Smeta im što Čačak dobija fabrike i što se razvija…. Svesnio su da gube!

  10. Čačak se razvija i vi vašim zlokobnim komentarima to nećete zaustaviti!

  11. Cestitamo na inzvarednim rezultatima Vaseg rada,energije i snage! Hvala za lepsu i bolju buducnost Srbije i nase dece! Ziveli Predsednice!!!

  12. Izgleda da nije bitno što se otvaraju nove fabrike, i što se ljudi zapošaljavaju, ali je važno da se nadje dlaka u jajetu.

Ostavite komentar


Politika

Petković: U Prištini svakim danom sve otvorenije prizivaju sukobe 10

Petković: U Prištini svakim danom sve otvorenije prizivaju sukobe

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da je kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja "najnovijim pretećim poruka upućenim srpskom narodu u južnoj srpskoj pokrajini, kao i Beogradu, još jednom potvrdio ko je jedina pretnja miru i stabilnosti na Kosovu i Metohiji".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.