Grupa mladih iz Beograda i Novog Sada kreće pešice za Gornje Nedeljice: Putevima srpske vojske protiv Rio Tinta

Ostavite komentar


  1. Bravo!
    Ovo je krimen.
    Pa, nisu bezveze im lupili zabranu da rade na teritorij EU.

  2. Koliko mladih krece? Da li ce vasa nekolicina ista znaciti naspram podrske koji Vučić ima

  3. Ovo je huškanje opozicije radi izazivanja nereda u državi a zarad jeftinih političkih poena

  4. Rudnik je u interesu naroda Srbije
    Drzava vodi racuna o svim stvarima

  5. Svi oni koji su željni litijuma neka odu u Portugaliju da vide i čuju zašto je tamo sve obustavljeno. To premijerka nije pomenula. Portugalija ima daleko više litijuma od Srbije, pa neće da kopaju. Dobre su im i kineske baterije, dok se ne pređe na neke druge.

  6. Srbija je danas na Jadru,ako ne stignemo sada nećemo nikad više stići
    Na svoja mesta

  7. Bravo tako se bori, gde je crkva popovi, narod koji juri u litije , hodočašća za cerkvu i svece . Ovo je današnica sada ustajte

  8. Bravo deco! Na mladima svet ostaje! Borba je ova za vas i vasu decu a mi stariji cemo da podrzimo! Vidimo se u Loznici na Vidovdan!!!

  9. A vidim ima vas i na ovom portalu. Sta hocete vi? Kako je to litijum u interesu Srbije i zasto blatite ove mlade ljude koji se bore da ova drzava u bukvalnom, fizickom smislu bude spasena od propasti koju bi donelo kopanje litijuma? Jel realno da to radite za sendvic i poneku crvenu? Jos na portalu Danasa eeeeeej??

  10. За људе који пишу делујући као ботови СНС-а: и ви и ваша деца ћете пити загађену воду и јести загађену храну. Људи, не браните неодбрањиво. Пробудите се! Ваши господари ће једног дана побећи из земље а вама ће остати да се правдате родбини, комшијама, пријатељима за срамно учешће у издаји.

  11. Mi smo duzni Kini 18 milijardi dolara, Rio Tinto vecinski vlasnik Kina.Tesko duznom, dzabe marsirate i znojite se.Samo treci svetski rat to ce spreciti.

  12. Što ne puštete nepopularne komentare? Ovaj na slicu, beloj majci je Čupa, pčelar iz Brezjaka, čovek koji je javno priznao da je njegova porodica 4 glasa dala SNSu.

  13. Jedno pitanje – jesu nam gradovi zagadjeni danas i ako jesu kakve to ima veze sa Rio Tintom?

  14. Treba u svim većim gradovima, mestima i selima u kojima ljudi mogu da se organizuju organizovati protest, a u BG posebno ispred svih institucija koje ne rade da počnu ili da odu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.