Grupu građana “Dr Dragan Milić" ostala bez odbornice: U koju stranku je prešla? 1Foto: Stranka pravde i pomirenja

Milena Lazarević, odbornica u Skupštini opštine Palilula u Nišu, napustila je Grupu građana “dr Dragan Milić i priključila se Stranci pravde i pomirenja.

Na lokalnim izborima 2024. godine, Lazarević je osvojila mandat kao odbornica sa Milićeve liste, a pre nje su Milićevu listu u Skupštini Niša napustili Oliver Paunović i Milena Vakić, pišu Južne vesti.

Lazarević je izjavila da je za nju politika pre svega servis građanima, te da prosperitet i napredak mogu biti postignuti samo zajedničkim zalaganjem.

„Kao odbornica, želim da unapredi opštinu Palilula te da obezbedim bolje uslove za rad svojim kolegama preduzetnicima, zalažući se za jednake šanse i mogućnosti. Posebno se zahvaljujem kolegama odbornicima, članovima i simpatizerima Grupe građana ‘Dr Dragan Milić’, želeći im uspeh u daljem angažovanju“, rekla je Lazarević.

Kaže da je odlučila da se priključi Stranci pravde i pomirenja zbog ideje o pravednom društvu i pomirenju, te podrške koju je dobila za svoje političke ciljeve, a posebno se zahvalila na podršci Usami Zukorliću, ministru i predsedniku stranke.

Dodaje i da njen prelazak u SPP označava i početak formiranja odbora Stranke pravde i pomirenja u Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari