Grupu građana “Dr Dragan Milić“ ostala bez odbornice: U koju stranku je prešla?

Ostavite komentar


  1. I vi svakoga primate u svoje redove,ili je to neka igrarija za narod.
    Samo dokazani borci protiv ove vlasti bi trebali da dobiju mesto na listi.

  2. Za tri meseca već tri odbornika su napustila Milića, za godinu dana verovatno od njegovog „pokreta“ i obećanja građanima neće biti ništa, jedino su doktoru porasli politički apetiti pa cilja na angažovanje na nacionalnom nivou. Šta ćeš, dojadio doktoru beli mantil i skalpel, lakša zarada je u politici i tu „pacijent“ ne može da mu umre u rukama. Sad oni koji su glasali za njih treba da se pogledaju u ogledalu i vide magareće uši koje im je nabacio …

  3. Kakvi bednici među ovim narodom. Ma netreba izlaznost biti ni 20 posto za ovakve džukele.

  4. Nije „prešla“ nego se vratila ! Ili po nalogu lokalnog SNS-a ili je postigla bolju cenu.

  5. Da nije prešla ona, prešao bi Milić. Nikad kraja dokazivanju srpskog jada i bede.

  6. Treba zakonski nekako regulisati da se ovakve stvari ne dešavaju.
    Na primer, ova osoba je postala odbornik zahvaljujući grupi grašana koja je osvojila te mandate. Ne može ona „oteti“ mandat i preći u drugu partiju. Nije ona taj mandat dobila tako što je neko glasao za konkretno nju, nego se glasalo za stranku ili grupu građana.
    Zakonska odredba da je ona vlasnik mandata nije dobra. Ta odredba bi imala smisla da se glasa za kandidate, po imenu u prezimenu. Ovako je otvoren put za politički kriminal.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.