Guberinić: Zorana Mihajlović će odgovarati

Ostavite komentar


  1. Dok divlji taksisti na parkingu ispred palate Albanija ćaskaju sa komunalnim policajcima (postoje brojni foto i video zapisi), policija hapsi i pleni imovinu legalno prijavljenom taksisti koji plaća porez državi! Dtžavi, koja ne može da izađe na kraj ni sa džiberima koji godinama nelegalno operišu, a ovamo se hvali fantomskim uspesima i boljitkom koji niko od poštenih građana nije osetio!

    1. Slazem se u samo jednu ispravku , da stvar bude gora na terazijama su legalni taksisti.
      Legalni kradu zato je donesen zakon da zabrani konkurenciju .
      Oni ne strajkuju zbog cene goriva i podrzavaju vlast zauzvrat evo vam zakon da i dalje kradete gradjane .

  2. Gospodine Guberiniću, prvo da se Vaša firma registruje kao taksi organizacija, da plaća porez za taksi usluge da vozila idu dva puta godišnje na tehnički pregled, da vozači polože ispit poznavanja ulica, da vozači urade lekarski pregled za taksi vozača, a ne da se krijete iza ministarstva turizma.

    1. Najluđe što se lik predstavlja kao Dragan Šabac da botuje za taksiste iz Beograda, a protiv CarGo, koji posluje, nećete verovati, u Beogradu. Bar da je napisao Dragan Kumodraž ili Dragan Padinjak.. Vidi se da je danas posni meni, slabo sardina sendvič daje energiju.. :))

    2. Испит познавања улица?! У ком ти веку живиш? Постоји оно четвртасто, онај мали телевизор за кола, што га притискаш прстима, па ти он, тај телевизор у коме нема малих људи са положеним испитом познавања чега год, он ти каже где је адреса и којим путем је најбоље да идеш.

      Ја сам раније такси користио повремено. Не често, али чешће од већине, јер већина за то нема паре. Од када сте направили шему са Зораном, нисам ниједном, нити ћу. Знам да нећете због мене пропасти, али вам то од срца желим. Па да се преквалификујете за делатност у којој је дозвољена конкуренција. Биће то здрава животна лекција.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.