Guranje Obradovića i Martinovića i opšti metež u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Obradović nije moja politička opcija i nikada neće biti.. Međutim volim kad u Skupštini demonstrira radikalne / SNS performanse , čekam da baci cipelu i prolije vodu na političke neistomišljenike.

    1. Vama,koji još ne shvatate da je C.G. druga država,poručujem,idite i branite tamo šta mislite da treba.Što se tiče 30% Srba u C.G. neka uzmu puške u ruke,pa neka se brane.Što se Veseljka zvanog “Boško“ tiče,pa neka ide on prvi,da vidi kako prava policija reaguje,a ne kao ove naše balerine.

      1. LJubiša, a šta rade studenti, građani, pa i navijači Partizana ispred ambasade CG u BGD??? Rukovodstvo CG otima srpske svetinje u toj državi i zar nije normalno da Srbi dignu glas? Zar sve što se radi na štetu Srba treba mirno da posmatramo? Dačić je taj koji je trebao mnogo ranije da reaguje i mnogo oštrije. On je ministar spoljnih poslova i njegov SPS je izmislio Žutu gredu te Mila i Momira. Momir se povukao, a ovaj skot kao da mrzi Srbe. Pa Crnogoraca ima više u Srbiji nego u CG i da su živi i zdravi, ne smetaju nam ali i od njih očekujemo da već jednom dignu svoj glas i umire malo Đukanovića. Prvo prizna Kosovo, a sad otima srpske crkve. Sledeće je logor za Srbe u CG da napravi? Dosta je više Milovog sr..a… Milo jeste plaćen da što više razdeli Srbe i Crnogorce jer neko moćan očigledno želi da nas što više usitni kako bi što pre nestali sa ovih prostora. Pogledaj nam natalitet i tome dodaj ova deljenja i otuđivanja jednog te istog naroda. 2+2=4 !

        1. Mišo NS.Pa,neka lepo sednu u bus,voz,kolima…pa nek urlaju u Titograd,ali tamo milicija oće i da bije a ne kao ovde u Bgd-u.C.G. ne otim im veru a i sami su birali 2006.Nego neka se oni pokažu kad počnu da nam otimaju manastire po KiM.onda ih neće biti nigde.C.G. je medjunarodno priznata država i kraj…njima ako se ne svidja nek uzmu puške u ruke,ima ih 30%, a ne da urlaju u Bgd. na sigurnom mestu.30% je manjina i ja sam uvek za to da je većina u pravu…a šta mislim o Milogorcima,to je druga stvar.

    1. Srbija je odavno zrela za medjunaradni protektorat. Slicno onoj u Bosni posle rata 1995 god. Sve ostale poslati na duzi odmor odn penziju.

  2. A gde je patrijarh SPC Irinej, nešto se slabo čuje. Kome će se on carstvu pridružiti posle poslanica vladi CG više svetskih crkvenih dostojnika?

    1. Pa Irinej sprema ordenje za Maju, Djuku, Risticevica i ostali nesvet. Irinej je izgubio svaki autoritet koga je mogao da ima, pa je najbolje da cuti. Pitanje je sta rade oni koje je odlikovao. Ako i dalje dele narod, onda je Irinej uspeo. Osim u Srbiji, toga je i u CG.

    2. Alo,maloumnici,C.G. je samostalna država,šta hoćete da Srbija uradi?Da pošalje policiju i vojsku tamo?Pa,ne ide to tako.Neka Boško sakupi vas stotinak šetača,pa pravac C.G. da vidite kako reaguje prava policija.

        1. Nije dobio sendvič dva dana pa se ne trudi,već prepisuje 99 dan zaredom,one dve ćelije rade naizmenično,ali se možda i ugase.Mislim na moždane…

      1. Jedan od najmilitantnijih botova na ovom sajtu. Siguran sam da ne razume sta je procitao.

  3. ovo je odlično odrađeno
    da se ne bi pričalo o krušiku, nac stadionu,
    i drugim ”poslovnim uspesima” šešeljovaca…

    1. Bravo!!! Prvo su se gurali a posle u skupštinsko restoranu su se počastili Karađorđevom šniclom od 100 dinara!!!

    2. Neverovatno je kako SNS ovci olako koriste termin fašizam. To je već zabrinjavajuće i previše ozbiljno i to kada se zalazu za dijalog. Jadno i licemerno

      1. Zato što su zbog preterane i nekontrolisane upotrebe izlizali i istrošili termin „izdajnik“.
        Sećam se za vakta Šešeljeva, svi koji nisu duvali u istu tikvu s njim bili su standardno „izdajnici“, a kad je Šešelj nekoga po imenu pominjao u svojim pljuvačinama, taj je obavezno bio „NAAAAAJveći izdajnik svpskoga navoda!“. To mi nikad nije bilo jasno jer ja sam mislio da „izdajnik“ jesi ili nisi i da pošto nema „malih“ izdajnika, ne može biti ni „velikih“ izdajnika, pa prema tome ni „najvećih“.
        Termin „izdajnik“ se očigledno toliko izlizao da smo morali da pređemo na „fašista“.
        Ali pošto se i „fašista“ danas baš preterano koristi, i to će se izlizati, predviđam za najviše 6 meseci! Šta će nam onda ostati?

  4. Na osnovu izjave A. Martinovića, koji inače reče za sebe da je poltički magarac, zaključak je da političar nije čovek?
    Ne znam da li je više mučno ili smešno kad preletači pričaju o časti.

  5. Vojsko, ne gledaj nemo ovu bruku, već uzmi stvari u svoje ruke i pohapsi svu bagru. VOJNI UDAR, vojna uprava godinu dana, pa tek onda izbori (kad već to nisi bila kadra 1991. da uradiš).

  6. Boško nije možda najpametniji srpski političar, ali me je našao. Danima sam bolestan od ovog što se dešava u CG. A, svi ćute, od predsednika države, crkve, do većine predstavnika „moje“ opozicije.
    I izborni uslovi i Krušik i sve ostale stvari su ista priča. Kako kvazi-demokratski lider srpske države uz pomoć stranog faktora krade za sebe novac i vlast, a za uzvrat poklanja ostatke srpskog suvereniteta i identiteta.
    I molio bih desničare da ne pričaju kako je Boško ovo uradio neiskreno zbog marketinga, da je Vučićev, američki agent i sl.
    Nek izvole oni da urade nešto slično, slobodno, navijaću za njih, za svakoga.
    I dosta mi je i leve i desne opozicije, svi moraju zajedno.
    Ovakvi kao Vučić, Milo i Dodik, uništavaju naciju, privredu, čak i približavanje Evropi. Nijedna od težnji ovog naroda i njegove opozicije ne može da bude ostvarena dok ove ne srušimo.

  7. Guranje, psovke, pretnje, uvrede… sve je to odavno vec vidjeno u srpskom parlamentu i potpuno je nebitno u ovoj situaciji. Kljucno pitanje je zasto drzava Srbija uopste ne reaguje na pokusaj otimanja nasih svetinja u Crnoj Gori, hapsenje pripadnika naseg naroda, tj. njihovih izabranih predstavnika, i pokusaj da se zatre sve srpsko u Crnoj Gori? Lepo je gospodin Medojevic rekao da vlast u Crnoj Gori na silu pokusava da uspostavi novi identitet a da bi to postigli ocigledno smatraju da je neophodno izbrisati srpski. Vladajuce Montenigrine u ovom strasnom nasrtaju na srpski narod podrzali su naravno i Hrvati, Bosnjaci i Albanci koji nisu mogli da suzdrze svoju netrpeljivost prema srpskom narodu cak ni po ovom pitanju a morali su ako zaista zele da svi zajedno konacno postanemo deo normalnog i civilizovanog sveta. Nazalost, zelja da uniste sve srpsko je mnogo veca od zelje za ulazak u drustvo uredjenih drzava iz kojih ljudi ne beze vec u njih hrle. U ovakvim okolnostima jasan i ostar odgovor Srbije u odbranu svog naroda i svojih svetinja nije smeo da izostane i zato taj izostanak dovodivu ozbiljnu sumnju ulogu srpskih vlasti u svemu ovome.

    1. Kako se čovječe ne zastidiš onih primitivaca od sinoć. Kakav oni to narod predstavljaju i kakav se čovjek može identifikovati sa njima. Mene je bilo sramota dok sam gledao i slušao ono. I da ti kažem, ono su obični foliranti i 3,14zde. Mi se u CG znamo ko je ko, samo vama podvaljuju tobožnji patriotizam za debele pare. A postići ništa neće.

  8. Fasista Martinovic je nasrnuo na Boska i tako IZAZVAO INCIDENT. Do njega ne bi doslo da je Arsic odmah dao pauzu i pozvao obezbedjenje kada je Obradovic dosao do stola predsedavajuceg!!! Sramota je da Predsednica Maja Gojkovic BESTIJALNO LAZE NACIJU da je Bosko izazvao incicent!

    1. Ljoticevac Obradovic je samim unosenjem transparenta izazvao incident. I ako navodno bojkotuje skupstinu usao je u direktno prenosu i snimcima njegovog telohranitelja direktno na N1 izazvao je incindet. Na upozorenje predsednika poslanicke grupe SNS on ga je krvnicki odgurnuo. Mnogo se junace a ovamo su bili prvi koji su bili za razdvajanje Srbije od Crne Gore i ako su znali da je po konvenciji UNESKO sva materijalna i nematerijalna kulturnoistorijska bastina pripada narodima drzave koja je clanica UN i UNESKO. Pored srpskih crkvi i manastira crnogorska je kruna Cara Dusana, Ruka sv Nikole dar Aleksandru Karadjordjevicu od sv Nikolaj a Romanova.
      U R. Kosovo je polozaj SPC cak Mnogo bolji jer je SPC vracena sva imovina i metosi i SPC ima potpunu autonomiju.

      1. Vi iz pećine ne vidite dobro. Ko je na koga nasrnuo, sve vreme psujući kočijaški? Zar Martinović nije hteo da pojede transparent koji je držao Obradović u rukama?

  9. Ako su Martinović i Maja Gojković lice antifašizma u Srbiji, nema više spasa za Srbiju.

    1. Dobi I njegova predsednica, koja vidis see mentalno I fizicki dokaz da se nekakva nuklearna katastrofa da preziveti..Ona je na zalost potpuna posledica …

  10. bosko obradovic definitivno nije moja opcija, ali jedini je makar malo reagovao na sramotu koja se desava u crnoj gori. uostalom glupo je proglasiti njega da je izazvao incident. pa martinovic je iz poslanicke klupe dosao i napao ga. odakle mu to pravo. pa postoji skupstinsko obezbedjenje koje poduzima mere po odobrenju predsedavajuceg, ko je martinovic da pravi /ne/ red u skupstini, uz pomoc hrabrog dezertera vulina. znam kako je tesko srbima u c. g. kad vide kako su ih svi napustilči, pa cak ni ostriju rec ne zele da upute smradu koji se zove milo djukanovic. slicno je bilo u krajini i znam kako smo zavrsili. da li se i njima slicno sprema.

  11. Ovog ljigavca Martinovića bi trebalo likvidirati što pre. To je jedna obična protuva i sramota Rume.

  12. Pogledajte kako Martinovic JURISA na transparent,da mu vodju ne ukaljaju.Prvo je prebledeo kao da je antihrista video,a onda zajurisao i zivot da poda ako treba.Samo vodjinu nedodirljivost da odbrani. Sad je podigo rejting kod vodje. Mozda ne znamo ko ce ucestvovati na izbotima ali sad znamo ko ce biti novi premijer.

    1. Šta će se dalje dešavati, zavisi samo od Vučića. Ako Martinoviću izvuče one njegove klempave uši (kao što je zaslužio), pokazaće da mu je ostalo zrno pameti i da je svestan situacije, ali nešto sumnjam da će AV tako reagovati.
      Ako javno pohvali Martinovića, što mi izgleda mnogo verovatnije, imaćemo na ulicama epidemiju jurišanja i nasrtanja naprednih batinaša jer će sa najvišeg mesta dobiti signal da im se to isplati! A to je onda uvod u opštu srpsko-srpsku šorku koja ne može proći bez kotrljanja glava!

  13. E moj Obradoviću! Crna Gora je suverena država, a po Ustavu Srbije crkva je odvojena od države (ili bi bar trebalo da bude). Srbija ne sme da se meša u unutrašbje stvari drugih država, da izigrava nekakvog regionalnog policajca. Neka državljani Crne Gore sami rešavaju svoje probleme. Ako je reč o imovini SPC neka vrh SPC zatraži medjunarodnu arbitražu!

  14. Naslov B.Obradovic, i jasno je odmah , neka glupa ne odmerena reakcija tog Boška .
    To smo videli, znamo i opet očekujemo..
    Jedino se ja pitam , zar Savez za Srbiju nema svoj poslovnik , kao akt uređenja i funkcionisanja Saveza , na osnovu koga bi se i članice Saveza upozoravale na ponašanje koje narušava sam Savez .?
    Nema ga ili ga ne primenjuje , ali slučajno ili namerno ne reaguje na ponašanja svog jednog člana
    Boška!?

  15. Je li neko primetio da,tokom celog incidenta,predsednica skupstine poziva obezbedjenje da NE reaguje???

  16. Čast je važnija od toga i interes države i naroda“, rekao je Martinović.On priča o časti!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.