Guskova: Kasno za dijalog o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Ova Guskova nije upoznata sa srpskom istorijom i ne zna da Srbi NIKADA neće u NATO, ali da bi sutra u EU samo sa severom Kosova i Srpskom !!

  2. Sigurno da Rusima nije vise stalo do KiM nego Srbima. Komentar dat kroz prizmu ruskih interesa.

  3. Мени просто делује невероватно да неко јавно призна независност КиМ,неки вид замрзавања КиМ питањ је најреалније

  4. U potpunosti se slažem da je unutrašnji dijalog samo izgovor a da je odluka donešena. Trenutna vlast (kao i sve prethodne) imaju dovoljno putera na glavi da moraju da rade sve što im se kaže i nisam siguran da će im ovo zadimljavanje istine tako lako proći.

  5. Zena je potpuno u pravu. Sve je rekla tacno, bez ikakvih politickih motiva. Zasto nisu u USA primili Vucica kao predsednika i nije mu ukazan docek? Zna se. Docekao ga lik u kancelariji kao da je pomocnik zamenika predsednika mesne zajednice. Dobio je zadatke. Kad izvrsi, da se javi.Kosovo i tako ide svojim putem, gde mu Srbija bas ne stoji na putu. Cim se pre to priznanje ostvari, bice malo lakse i Vucic ima sanse da ostane na vlasti. Ako sa tim bude odugovlacio, ode on. Da se udje u EU, pa nece ni Vucic jer su njegove poluge vlasti upravo poglavlja koja nikad nece resiti. A to EU ne zabrinjava. Kao, traio je datum, pa sto mu nisu dali? Pa nema ga! I opet je Vucicu preko svoga naroda dato na tacni da vlada najmanje 10 godina. Niko nista nece reci, pa cak i da ubija neistomisljenike.

  6. Naravno da je kasno. Ceka se pogresan potez Srbije pa da ostane bez jos kojih delova. A RC bi se sama preselila u Srbiju.

  7. Marionete bez ideje da srbiju ojačaju, sve po tuđoj volji. Da li se nas naši preci stide zbog ovakvog vođstva

  8. sta vucic trazi izjasnjavanje nvo i ostalih srpskih neprijatelja. ako zeli necije misljenje neka zatrazi misljenje srpskog naroda ima referendum. ako srpski narod hoce nezavisnost neka je proglasi. a nvo i nataska kandic, sonja biserko i slicni gadovi, pa oni bi da srbija ne postoji, a cini mi se da se vucic njima obraca. mislim da nece moci.

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 10

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.