Guverner Centralne banke Kosova odgovarao na pitanja u vezi sa odlukom o dinaru, obratio se i Narodnoj banci Srbije

Ostavite komentar


  1. Kada budemo oslobodili Kosovo nećemo znati odakle pre da krenemo sa čišćenjem .Toliko će biti posla a što se više čeka sve više posla će biti , možda će se i oni kačiti za točkove aviona kao neki .

  2. A šta će, odn. kako će da funkcioniše filijala Uprave za trezor u Kosovskoj Mitrovici posle ukidanja dinara !? Oni rade dinarski elektronski platni promet sa firmama-budžetskim korisnicima ali imaju i šaltere za gotovinsku uplatu raznih poreza, taksi i svega ostalog što ide u budžet RS. Bar tako funkcionišu u ostatku Srbije…

  3. @Cicka
    Sva sreca pa vecina u Srbij ne misli kao ti,ako uopste i mislis.Takvi kao ti i tebi slicnima su uvodili drzavu u ratove,a kako su prosli to bi trebalo da ti je jasno.Napravi barem jednom mali presedan pa reci,sta je ovde lose receno po pitanju kosovskih srba?Nista,ali je receno da ce kriminalne bande imati manje prostora da se bave mutnim poslovima,koje je i tebi valjda poznato.Bilo,kako bilo nisi jedini koji zivi u oblacima i fantaziraju,jer nikada vise nece niko van Kosova da donosi odluke o njemu.

  4. Kako su se osilili,oni govore o ljudskim pravima,o nekakvoj CKB,pa sve što postoji na Kosovu i Metohiji stvorila je država SRBIJA,i da nije bilo vas,koji ste sve koristili,besplatno i bespivratno,gdr bi Srbiji bio kraj.Studirali u Beogradu,živeli u Studentskom gradu,na terutoriji AP Kosivo i Metohija,dvojezični natpisi,a šta je sad.Otimanje i zatiranje svega srpskog.Žalostan je svaki narod koji se ovsko ponaša.Živela SRBIJA!

  5. Ovaj izgleda nije shvatio O’Brajena da mora da poništi to papirče koje je napravio, tzv „uredbu“? Tako da ga već vidim kao bivšeg „guvernera“…

  6. @ Nešto da pitam …
    14. februar 2024. u 10.09

    … !? Oni rade dinarski elektronski platni promet sa firmama-budžetskim korisnicima ali imaju i šaltere za gotovinsku uplatu raznih poreza, taksi i svega ostalog što ide u budžet RS…

    Da ti nesto kazem
    Kosovu nije u interesu da maju i šaltere za gotovinsku uplatu raznih poreza, taksi i svega ostalog „što ide u budžet RS“, oni želedu da se sve to „sliva u budžet Kosova“ !

  7. Tačno na delu šizofrenija ljudi koji ni strukom ni naukom nebi trebali biti na ovakvim mestima. Više se nepoštuju pravila ni zakoni, na delu samovolja, sve normalno i ljudsko se gazi, totalni haos pljačke otimačine a iznad svega teško maloumlje, zato se ovo na kraju i završava uvek ratom što je isto tako zastrašujuće. Ljudski rod u 21-om veku postaje zapravo sve luđi i gori. Sumrak čovečanstva.

  8. @xy

    Vecina gradjana Srbije i Srba, nekih 90%, su protiv te velikoalbanske tvorevine na Kosovu a narocito protiv legalizacije te tvorevine. Imate maticnu Albaniju pa se tamo igrajte drzave. Sto se tice kriminala, kriminalnih bandi i legalnosti, zaista je smesno da o tome lekcije drze Albanci koji su do svega na Kosovu dosli ilegalno, muljanjem, kriminalom i zlocinom. Ako si ti doziveo amneziju, mnogi nisu te se jasno secaju albanskih terorista koji su upadali na teritoriju Srbije iz Albanije, na albanske kriminalne bande koje su blokirali puteve, kidnapovali i ubijali ljude, kasnije vrsili teroristicke napade na policiju i vojsku a jos kasnije „oslobadjali“ srpske stanove, kuce i imovinu. Sta mislis zasto je Taci u Hagu? Zbog pogresnog parkiranja? Za upotrebu Evra nikada niste dobili dozvolu Eu institucija, ozbiljne i prave drzave moraju da ispune na hiljade uslova da bi uveli Evro kao platezno sredstvo a vi ste i to samoproglasili bez da ste i jedan uslov ispunili ili dobili odobrenje, tako da o kakvoj legalnosti ti pricas? Ima onih koji mogu da drze predavanja o legalnosti i postovanju prava i borbi protiv kriminala ali to sigurno niste vi Albanci.

  9. @Bucko „Razmišljam’?

    A koji ti interes imas ili motivaciju da pises te srbofobne „komentare“? Niko ti nije dolazio na rodjendan? Nisi imao deciju sobu? Licno i nacionalno si opterecen Srbima i Srbijom te se „svetis“ preko „komentara“?

  10. @Bucko Razmišljam

    Ako ti je toliko stalo do interesa albanske „drzave kosova“, sto se ne preselis tamo? Sta ces medju onima ciji interes ti je manje vazan od interesa nekih albanskih nacosa?

  11. Zasto Danas daje prostor ovoj kosovskoj propagandi? Svi ovi navodi ne bi bili tema da je sproveden Briselski sporazum, jer je njime obuhvacen i ovaj segment. Ovako,preskacuci taj sporazum, realno covek moze da pomisli kako je na delu poludivlji atak drzave Srbije. Zato je ovo propaganda i zato Danas ne sme da ucestvuje u tome.

  12. Podrška istini koju daje gospodin „xy“ zar tako brzo zaboravljao i zatvarani oči ili bolje rečeno verujemo tudjim pogledima kad nam odgovara

  13. @R.S
    Bravo, sve si nas „uverio“ da si autenticni srpski komentator.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.