Senad Hadžifejzović za Danas o napadu na srpske roditelje u Sarajevu: Ko je klince naučio da viču „Ubij, Srbina“?

Ostavite komentar


  1. Djeca čula od političara. Političari nas djele i šire mržnju. Nemogu da in slušam kada počmu govoriti izbliče se od bjesa. Srečom postoji daljinski samo prebacim

  2. Ispravna analiza dok drugi mediji huškaju još više i onako labilnu stranačku podlogu.

  3. Nisu djeca čula od političara “ ubij Srbina“, čuli su u kući od mame i tate

  4. Normalno, ubaciš još po nešto, Dodika i eto ti generalizacije i svi smo krivi. Demagogija Hadzifejzovicu, demagogija.

  5. AV koristi posebne argumente posle privatnih poseta na imanju, uz čevape i ispijanje vina, katrzu dožive: Kurc, Makron, Šreder, Rama ,Danijela Ðurović PSCG, Dritan Abazoviċ PVCG i ostali gosti.

  6. Polupismeni idioti. Prvo procitajte vise puta da biste razumjeli. Covjek je pomenuo i druge mutikase, ne samo vaseg medjeda. Jedino je izostavio glavesinu, koji sjedi u Beogradu.

  7. Interesantno je da u Bijeljini ima KRETENČUGA a u Mostaru i Sarajevu nema. Da li zbog vode i vazduha?

  8. Posejali su seme mržnje u decu. Kad porastu, žetva će biti teror i rat. Tako zli mali roboti, okrenuće se i na svoje drugare, porodice…

  9. Zasto svi političari i voditelji i muzičari javno glume Tita.Jugoslavije nema i ne treba je ponovo praviti.Treba jačati zakone,učiti decu,razvijati jezik i kulturu.

  10. Što nas stalno gurate u zajedničku državu. Ovo je opomena da rat nije završen. Deca vaspitavana,bas kao i ukrajinska.

  11. Isti šljam koji je pustao deci da đuskaju uz: “ Ne volim te Alija zato što si balija“

  12. Bravo za klub koji je ostao na turniru! Bravo za organizatora što je izbacio klub iz Splita! Bravo za komentar!

  13. Ma, da krivi su politicari. Da nisu mozda krivi roditelji i tih desetogodisnjih i dvadesetsedmogodisnjih mladih ljudi? Imam dovoljno godina da sam, od detinjstva i tinejdzerstva devedesetih ispratio predaju stafetu glupe mrznje od starijih pokolenja ka novijim. Posle te uzasne decenije, stvarno vise nije bilo razloga. Ali, ne moze. Kao Al’ Pacino u legendarnom replici: „E bas kada sam pomislio da sam napolju — oni me uvukose unutra.“.

    Uzas jedan, steta velika, nenadoknadiva, ali sve je to ljudski. Nazalost.

  14. Ko je kriv ???Deca nisu a pogledajte ko samo muti i pravi zlo??Znala sam da ce ovako biti?!!Zlo je na politickoj sceni???!!Sklanjajte zlo dok ne bude kasno?!!

Ostavite komentar


Politika

Šta je pokazao izveštaj Evropske komisije o vladavini prava – Brisel ponovo “detektovao” problematične oblasti 8

Šta je pokazao izveštaj Evropske komisije o vladavini prava – Brisel ponovo “detektovao” problematične oblasti

Izveštaj o vladavini prava u Srbiji, koji je 24. jula objavila Evropska komisija, istovremeno kada i izveštaje o još tri kandidata za člansto u EU (Albaniji, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji), kao i u članicama Unije, iznova pokazuje da je zvanični Brisel svestan problema koje postoje u našoj državi u ključnim segmentima kao što su pravosuđe, borba protiv korupcije, medijski pluralizam, ocenjuju sagovornici EWB. Kako se ističe, ostaje da se vidi da li će i kakve će korake preduzeti nadležni u ovoj zemlji da poboljšaju stanje u navedenim domenima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.