Han: Glavni cilj sastanka u Berlinu deblokada dijaloga Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Mož da se revidira šta je urađeni. Treba viditi računa da am treba 50km obale mira. Trepča, Gazuvide, telekomunikacihe. ED, Brezivica, Orahovac, manastiri i sl ne mešamo u sporazum. Slobodno kretanje Srba iz KiM u Centralnu Srbiju i svugda sa svojim dokumentima Srbihe. Nema priznanja ne sada nego nikada. Iza ovoga kreću pregovori dalje, sudstvo, školstvo, zdravstvo…

  2. Johanes Han,
    tipican birokrata koji ama bad nista nije uradio za Zapadni Balkan i ne bi me cudilo da je od Vucica
    nesto i profitirao obzirom na njegove izvestaje a zna se da je u Austriji bio osumnjicen za plagiranje doktorata i sve se normalno zataskalo.
    Mozemo se samo nadati da ce sledeca administracija u Briselu posvetiti vise paznje standardu, medijima i ljudskim pravima sto do sada nije bio slucaj.

    1. Jedini spas za Srbiju i drzave Eu koji bi doveo do boljitka bio bi raspad Eu, cime bi se unistila birokratska azdaja i otvorio put slobodnoj razmeni bez posrednika. Sve drugo vodi daljoj tiraniji i vladavini tipova poput ovog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.