Han: Ne može se u EU sa problemima

Ostavite komentar


  1. Slazem se, ali konacno je doslo vreme da saslusate i nasu stranu. A mi ne smemo odstupiti od principa.

  2. Prvo pod konac situacija pa u uniju. Jos nam fali da udjemo u uniju pa da onda narednih 1000 godina pregovaramo o kosovskom pitanju.

  3. Predsednik pokušava drugoj strani da predstavi značaj važno učestvovanja u dijalogu i kako je neophodno doći do konstruktivnog rešenja koje bi vodilo ka napretku države!

  4. Sada bismo mogli očekivati razna lepa obećanja sa zapada, tipa, „brzo ćete u EU i NATO“, koja će, naravno, biti uvek usmena i neobavezujuća, a sve u cilju da se Srbija nekako nagovori da potpiše nezavisnost Kosova, da bi posle zapad izmislio ko zna još kakav razlog kao prepreku za dalju integraciju Srbije..

  5. Eto, sta ima da se sekiramo oko granica i njenih postavljanja kad, ukoliko ih postavimo, idemo u EU gde ih nece biti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.