Han ne odbacuje razmenu teritorija između Srbije i Kosova

Ostavite komentar


  1. Nekoga ce mnogo boleti glava gurajuci ovaj vekovni problem da se resi u sto kracem roku…U Srbij svi koji nisu za resenje kakvo ima AV su izdajnici,ljudi koji rade za interese Haradinaja i velike Albanije!!!Mnogo je onda to IZDAJNIKA gospodine presednice!!!Albanci sa Kosova imaju takodje problem jer im se Taci otrgao kontroli,pa sada pred konacno resenje hoce da ga iskljuce iz pregovora!!!Vrlo lako moze da se desi da se neki dogovor u Briselu potpise,a da protiv njega budu svi…mozda nas predsednik racuna da ce ga veliki svetski igraci ustoliciti da ovde vlada dozivotno,ali istina je drugacija!!!Pitanje je dana kada ce se neko odvaziti od tih mocnih da izadje i kaze kako AV u Srbiji vlada,a onda krece bolan kraj i naseg predsednika i njegove vladajuce bratije,koja ne vidi da u Srbiji nista ne valja…a trube svi o blagostanju i prosperitetu!!!Tek ide lose vreme…a mi na tome radimo rekao bih kao nikada do sada,i kao ni jedna generacija pre nas!!!

  2. Han je realan političar i zna da taj: „Pravno obavezujući sporazum“ će biti tačka na sva moguća prekrajanja granica i komadanja međunarodno priznatih država.
    Kako su Srbiji vezali ruke zato što figurira kao garant Dejtona i ima specijalne veze, pa mora, hoće – neće, da komunicira sa Sarajevom i da svuda podvlači da Srbija poštuje integritet i nedelji ost BiH. Tako će biti i u vezi KiM.
    Međutim i Srbe u Srbiji i Albance na KiM boli što oni nisu A. Vučić i H. Tači po onome svi su bogom dani selektori fudbalske reprezatacije. Nisu svesni da je Međunarodna Zajednica „Lidere“ koji će završiti ono što je Zacrtali da bi kao sa Miloševićem, Sadamom, Gadafijem ili u najboljem slučaju Jelcinom odbacili njih kao iskorišćen kondom.
    Nije Vučić valjda čitao moje komentare i predložio razgraničenje, Jedinstvenu Srpsku Listu, Vatikanski model eksteritorijalnosti SPC i njenih Metoha. Nisam ja vidovit i „Šapnuo“ Vučiću da Albanci nikada neće pristati na ZSO onako kako je potpisano u Briselu jer bi to značilo slivanje preko milijardu i po evra godišnje od prihoda u srpsku kasu i zaposlenje isključivo Srba jer drugih nema, od vode koja se isporučuje Kosovskoj Dolini, Te Obilić, RMK Trepča i turizma na Šar Planini odnosno Brezovici.
    I naravno da će pristati na razgraničenje da makar ne plaćaju vodu i plus da Srbija njima plati za rudu olova i cinka za tri od pet rudnika koji će ostati R. Kosovo. Plaćaće im Srbija i za eksteritorijalnost koridora 10. kroz Preševo.
    Kao dobri trgovci, oni već postignuto nezavisnosti R. Kosovo hoće da dodaju i Lapsku Dolinu jer su svesni da će konačnim dogovorom mnogo toga izgubiti ali su postigli da smo zauvek izgubili KiM onakvo kako je bilo do ustava SFRJ od 1974.god.

  3. Han je rekao da ima više stabilnosti u regionu i da svako pojedinačno rešenje, svaki dogovor za rešenje bilateralnih sukoba mora doprinijeti ukupnoj stabilnosti i razvoju regiona jer je, kako je naveo cilj da svih šest zemalja postanu članice Evropske unije Beograd traži da se sprovede Briselski sporazum i to formiranje ZSO.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.