Han o Balkanu: Izvoz stabilnosti umesto uvoza nestabilnosti

Ostavite komentar


  1. Nikada nisam o Vucicu razmisljao kao o srpskom izvoznom proizvodu, … ali ako G. Han tako kaze, … U ostalom izvoz od njegovih ‘stranih investicija’ nam i tako ni pare ne donosi, pa ako njega mozemo nekome za nesto da utrapimo, to i ne bi bilo tako lose … pod uslovom da G. Han nije smislio da ga Brisel drzi na vlasti jos 25 godina. (E, kad necete da predate Siptarima Kosovo, evo vam Mirko Stabilkovic Tito za dozivotnog Predsednika?)

  2. Ovi politicki ignoranti iz Brisela, imaju mnogo toga zajednickog sa naprednjacima.
    Kao prvo, glupost.
    Kao drugo, politicku nepismenost.
    Kao trece, tipicnu palanacku kurcevitost.
    Ima toga jos ali sve je gore i gore pa postoji opasnost da mi ne objavite komentar. Mislim da je ovo sasvim dovoljno.
    Sapienti sat!

  3. Veoma cenim podrsku g Hana . Ma ne da dajem podrsku , uopste ne sumnjam da ce 2025,2026 -do eventualno 2125 g , Republika Srbija biti primljena u EU , kada se pomenuta bude raspadala , jer ce (nas najveci prorok je predvideo ) , elem , biti raspad totalni unije . Šalu na stranu , Jugoslavija je imala sve sto EU nema , ni sada . Sada drzavice maleneimaju svaka svoga predsednika , vlade , ministere , ……..sve isto , vec vidjeno . KO nas posvadi , vratilo mu se na svako , do sedmog koljena .

  4. Gospodine Han sve ste apsolutno u pravu. Samo sto srpski narod nikako da shvati da sva upozorenja I primrdbe date ovoj vlasti oni izvrnu I pricaju ono sto smatraju da ce obrlatiti ovaj narod. To I Vi sami odlicno znate a I neki od nas koji imaju odredjena saznanja. Nista nije cudno jer na vlasti su oni iz 90 godina koji su unistili Srbiju. Ni 2000 nisu donele boljitak jer DS I njihovi sateliti bili su komunisticki izdanci koje je samo interesovala pljacka I njihovi sopstveni interesi. Oni su nam dovukli ponovo ove nesrecnike iz 90 godina. Lazove, spin majstore I otimace. Pozelite srecu srpskom narodu da se izvucemo iz svega ovoga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.