Han podržao Vučićevu inicijativu o regionalnoj ekonomskoj saradnji

Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han boravi danas u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Očekuju se uspešni pregovori i uspostavljanje dobre bilateralne saradnje.

  2. Ideja je odlicna ako bismo formirali jedinstveno trziste u tom slucaju poreske stope bi bile jedinstvene, to bi znacilo dobit ne samo za nas nego i za druge u regionu. Ne treba se baviti od koga je ova ideja potekla treba gledati sta ona donosi i treba je podrzati svakako.

  3. Odlična Vučićeva ideja, tako bi Srbija dobila mnogo veće tržište za plasman svoje robe ali bi to ujedno bila neka vrsta garancije da neće biti nikakvih sukoba jer ekonomija i profit ujedinjuju ljude.

  4. Naša zemlja je pokazala da odgovornom politikom ume da uradi pravu stvar, na pravi način, u pravo vreme.

  5. Kakvu šansu ima država ako ne sarađuje? Imamo li prosperiteta bez dogovora, pregovora, kompromisa!? Saradnja je najviši oblik karaktera jednog društva.

  6. Ofšor Snsrbistan do Karlobaga? Do Beograda na vodi i Budve? A žice žice?

  7. Dok shvatimo da je jedini spas za balkanske zemlje Balkanska konferderacija, ode mast u propast. UA EU!

  8. Jana, MIRJANA, Tamara, Ceca Vladimir… Nepismeni plaćenici partije na vlasti zagađuju "Danas". Da li stvarno misle da će svojim lupetanjem da promene mišljenje ozbiljnih čitalaca? Ali, sendvič je sendvič. Jadno da ne može jadnije.

  9. Drago nam je što nas Han podržava i što ima inicijativu o regionalnoj ekonomskoj saradnji.

  10. Ako se ja dobro secam mi smo 1990g imali trziste od 22 miliona relativno imucnih gradjana…zasto smo ga rasturili …mozda neko zna???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.