Han u razgovoru sa Vučićem insistirao na napredovanju u oblasti vladavine prava

Ostavite komentar


  1. Oво је као кад је Тито говорио и највећим правима грађана и радника у свету, нисмо се помакли ни милиметар, а овај влада на исти начин.

  2. Ne verujem da u Nemačkoj i Francuskoj vlast zove opoziciju lopovima i hoštapleima i da neće da razgovara sa njima. To zvuči uličarski a ne evropski.

  3. Da li nas ti to Hane, malkice zafrkavaš? Kao da ne znaš kakva je organizacija SNS, od njenih najviših instanci pa sve do onih najnižih? Ogrezla u bezakonju i kršenju svih mogućih normi i pravnih akata, svake sekunde u kojoj postoje. Dal’ postoji i jedan običan član SNSa a da nema neku krivičnu odgovornost za ono što radi u ili preko stranke? Jako teško..

  4. Pusta demagogija. U Nemackoj ili Francuskoj nikom ne bi palo na pamet,izuzev Hitleru, da organizuje batinase da kruze drzavom i uteruju strah ljudima za vreme pred izborne kampanje. Primer je Zeljo u Lucanima i na drugim mestima gde se tuce opozicija i novinari.

  5. ok zlocinci ne budu u tribunalu da im se sudi ovo nece biti pravna zemlja..Zlocinci svojim umovima prave zlocinacke institucije , u ovom slucaju zlocinacke sudove sto disidentima u Jagodini sude u odsutvu i salju u zatvorske ludnice ..Kao doktor tvrdim psihopate i zlocinecke umove molbom nemozes dovesti da postuju zakon i ustav .Jedino zatvor i izolacija takvih ,Ali nas narod ih 30 godina moli za sovja prava .

  6. Ja ću tebi serdare ti ćeš meni vojvodo, a mi građani neka pocrkamo od ove vlasti.

  7. Zašto nam gospodin Han ne kaže kako se vladavina prava sprovodi u Francuskoj ili unekoj drugoj državi u Evropi.Ništa vladavina prava nije bolja u tim državama nego što je u Srbiji.

  8. Johanes Han insistirao
    na napredovanju u oblasti vladavine prava.
    FARSA I LICEMERJE.
    Johanes Han je austrijski politicar svojevremeno optuzen
    za plagiranje doktorata.
    Naravno sve zataskano i on sad glumi zabrinutost razvojem demokratije na Balkanu.
    Korumpirani birokrata
    Johanes Han vrlo dobro zna sta se desava u zemljama Zapadnog Balkana a pogotovu sta je sve Vucicu dozvoljeno da radi u Srbiji i to se precutkuje.
    Ovakve stvari su sramotne za EU i mozemo samo da se nadamo da ce novim
    izborima u maju Brisel imati vise sluha za probleme gradjana u Srbiji!

  9. U Francuskoj i Nemačkoj ne stvaraju kult ličnosti da bi se ostvario neki politički cilj , a ni njihov narod ne bi to prihvatio .Šta li tek njihovi političari misle o nama Srbima , kada ne možemo bez kulta ličnosti , kada su u pitanju politički upravljači ? Možda nas zbog toga smatraju narodom drugog reda i tako se i odnose prema nama .

  10. Da li je vladavina prava i ono sto se dogadja u slucaju SRPSKE fabrike stakla i otpustenim radnicima-pravosnazno odbacen stecaj a radnici otpusteni kao posledica istog nemaju nikakva prava punih 19 meseci, odbacivanje krivicne prijave za lazno prijavljivanje iako je prijavljivanje odbaceno i u Osnovnom sudu kao i zalba Visem sudu,…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.