Han: Žeželjev most je simbol evropske budućnosti Srbije

Ostavite komentar


  1. Most je bombardovan uz učešće 100% EU. Most je obnovljen uz učešće 64,8% EU. Ako su mogli celog da ga sruše, mogli su celog i da ga obnove!

  2. Sve je to lepo ali, niko, u ovom svečanoim trenutku, se nije setio i pomenuo onog mladog čoveka koji je nedužan izgubio život na tom mostu?! I taj most je bio „legitimna meta“, nekih mračnih sila koje i svoje najveće zločine pokušavaju da prikažu kao humanost?! A mi ćutimo i mašemo repom, kao pas koga je gazda posle batina pomazio svojom „milostivom rukom“?! „Legitimne mete“ su kasnije bili i RTS, onaj voz u Grdeličkoj klisuri, kao i most u Varvarinu?! Most je važan i lep ali, ne zaboravljajmo ljude, Posebno one koji su bili žrtve nečije bezumne sile.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.