Haradinaj bliži Hagu nego Beogradu?

Ostavite komentar


  1. Nema pravde za Srbe u Francuskoj? Nema je ni u Hagu? Pravda je samo u Srbiji! A tamo ga neće isporučiti! Njihov je to čovek? On je branio svoju ukradenu državu od Srba i ubijao žene i decu u izbegličkim kolonama?pravi junak i borac nema šta? Te vrednosti podržavaju ti takozvani međunarodni sudovi! Da je to radio negde u nekoj pravoj muslimanskoj državi odavno bi visio na grani kao kruška! Običan smrad i nula od čoveka! Ali pravdi neće pobeći stići će ga kad tad,

  2. Da li ce ga Francuzi isporuciti Srbiji ili ne – to ne znam. Ali ono što sigurno znam je – da će se prisetiti srpskog sudstva i suđenja povodom ubistva Brisa Tatona – Francuza kojeg je ubila horda srpskih huligana, nakon što ga je jurila po centru Beograda.
    Setite se malo kako je teklo, kako je prošlo, kako je poništeno i gde se završilo to suđenje, kako su huligani izbegavali, bežali, dolazili i odlagali ceo proces. Setite se malo pojedinih srpskih medija i stava nekih od glasnijih delova društva u vezi sa tim. A država je manje više samo oćutala na sve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.