Haradinaj: Brnabić bez srama pisala Rami

Ostavite komentar


  1. Zašto bez srama? Pa sasvim je normalno da premijer štiti interese svoje države. Ali je sramota što već dva predsednika Albanije vršljaju na Jugu Srbije i kažu da su oni jedini predsednici svih Albanaca i da je albanska zastava zastava svih Albanaca a ne npr. ona R. Kosovo.

    1. Ako je normalno da premijer stiti svoje gradjane i svoju drzavu onda sve je u redu sa Haradinajem ,jer on stiti drzavu i gradjane svoje drzave.

      1. @Viki
        Sa Haradinajem svasta nije u redu, za pocetak to sto takav ratni zlocinac i kriminalac nije u zatvoru, kako se ponasa i kakvu retoriku koristi. Kao drugo, na Kosovu ne postoji nikakva drzava, nego izdrzavani PROTEKTORAT, provizorij nastao na velikoalbanskom nacional-sovinizmu i na po ko zna kojem po redu americkom spoljnopolitickom promasaju.

        1. Znaci ja se probudim sutra ujutro u Pristini i vidim da ne postojim,udjem u auto on ne postoji,stavim tablice,gle, ne postoje,krenem na posao stignem na granicu,ne postoji,izvadim pasos da ga predam na salter,ni njega nema, ne postoji,udjem u makedoniju,odem na posao,ni mog posla nema,ja kao atashe republike kosovo ne vidim ni ambasadu koja ne postoji…

          1. Naravno , da postojiš dok si živ i miriš se da živiš pod vođstvom Slobinog pajtaša i bajbokane, i živećeš još dugo u svom micro svetu , bede i neznanja, a onda jednog dana ćeš se razboleti i trebaće ti pomoć lekara , tebi il tvom detetu, Al nažalost te pomoći , neće biti, što zbog lekara, šti zbog tog na vlasti, što zbog slepog creva gde bituješ jer nepostoje podrška lekova i medicinskih potrebština da tvoj život ili tvog deteta produže.

          2. Tk kak Albanac treba da da znas da Srbi uce od vas a to znaci gradjanska nepkslusnost,nepostovanje drzave u kojoj zivis kao i zamrznuti konflikt do promene heopoliticke situacije u svetu

        2. Koliko je @realno to što pišeš vrlo je diskutabilno.
          Za Haradinaja nema sudskih dokaza da je počinio zločine. Kao ni još uvek, za Vučića & co. iz Vlade i Skupštine Srbije, za ubistvo Ćuruvije (pročitaj celi Danas).
          Što se izdržavanja tiče, proguglaj malo koliko je donacija dobila Srbija a koliko Kosovo u zadnjih desetak godina, podeli to sa brojem stanovnika i onda stavi prst na čelo.
          Ako ti ni tada ne dođe iz dupeta u glavu, znači da imaš problem.
          Ali ne sa prstima, već sa čelom.
          Odnosno, onim što bi trebalo da je iza, a čega…ma, znaš već.

        3. Bote kako ti je sendvic? Ili si razocaren jer sada daju prazni bez parizera jel? Kad neznas ucis a kad neces da znas i da ucis onda imas ozbiljan problem. Pa vidi se da nemas dovoljno obrazovanja i informacia, ili samo to sto ti vodja kaze znas. Izadji van kutije i gledaj veliku sliku! Ako znas u cemo pricam

    2. Albanska zastava JESTE zastava svih Albanaca bilo gde po svetu.A Zastava Republike Kosova je zastava svih onih koji zive na Kosovu,bez obzira svoje etnicke ili verske pripadnosti.

  2. Za Ani Bernabic:Nemoj da izgubis vremena,Kosova i Alabanija,u jednom (momentum)bice zajednica derzava(ne ,,Velika Albanija,,)to je propaganda od vreme stare i nove Jugoslavija i Serbije…(!).Zasto tvoja ,,pisma,,od Beograda provocira Albaniju i Edi Ramaj u Tirani,pitam Ani Bernabic u Beogradu…?Pisma Ani B.,iz Beograda za Tiranu ,pokazuje politica igra iz Beograda,da Tirana povuci svoju doluku oko priznanje nazavisnot Republika Kosova,sta to znaci,Ani Brnabic ,pa mi smo jedan narod Albanski,nismo,valjda iz Afrike ili iz Nisa i Kralevo…!!!Sada treba da kao jedan narod(Albanski)ono sto trazi Ani B.,treba ici daljeg politickog razvoja (vreme za Albanskog Naroda)da Kosova i Albanija bude jedna derzava,
    lakse za Ani Brnabic u Beogradu(!).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.