Haradinaj: Izjava Mojsilovića pretnja miru i stabilnosti

Ostavite komentar


  1. Kad je shvatio da ne može da reši pitanje Kosova, Milošević je posegao za oružjem. Kad je shvatio da ne može da reši pitanje Kosova, Vučić je počeo da zvecka oružjem. Da li će se istorija ponoviti?

    1. Ne brini druze. Vucic nije u situaciji u kojoj je bio S.Milosevic. S.Milosevic je imao pun suverenitet na KiM i imao je obavezu to da brani. Vucic niti sme niti moze da izazove ozbiljne probleme na KiM..Dakle,USA je na Jarinju i Brnjaku tu mis ne moze da prodje a ne nekakva vojska sa mehanizacijom i sl. Ova izjava sluzi g.Mojsilovicu da se hrabri i tesi,svestan je situacije. 99′ smo bili u mnogo boljem polozaju i kako smo prosli. A danas su i Makedonija,Crna Gora i sve ostale zemlje u NATO..ne postoji ni teoretska sansa za bilo kakav sukob veceg intezizeta. Budi spokojan.

      1. Ne brinem ja. Samo sam hteo da podstaknem polemiku.Al’ vidim, niko da se „upeca“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.