Haradinaj: Korekcija granica je pogrešna

Ostavite komentar


  1. Vidim koliko se trude da žive sa Srbima u miru, vidim koliko se bore da održe mir u region, nego nisam sigurna da oni znaju šta to znači. Da znaju ne bi se tako olako razbacivali sa tom rečju dok delima pokazuju nešto sasvim drugo.

    1. Ako pratite situaciju na Kosovu, onda znate da najveći problem i Srbima i Albancima nije suživot, nego opšta korupcija koja izjeda celokupno kosovsko društvo.
      Što se mira tiče, dok je NATO prisutan, on je obezbeđen. Uverili smo se već i ranije da mi (i Srbi i Albanci) čuvamo mir kao koza kupus.
      Ako ništa drugo, Haradinaju se može odati priznanje zbog principijelnog stava o granicama (kamo lepe sreće da ih nema!).
      Razgraničenje, u stvarnosti etnička podela, najmanje odgovara Srbima južno od Ibra.
      Opširnije o ovoj temi je govorio Azem Vlasi za TV Face, CD kod Senada Hadžifejzovića, ima na YouTube, pogledajte.
      Pozdrav!

  2. Albancima ni jedan predlog kompromisnog resenja ne odgovora.Mislim da treba da se stide.Vlada Srbije,bira resenje,koje ce doprineti da se sacuva mir i stabilnost,kao i bezbednost Srba,koji zive na KIM.

  3. Haradinaj ti si greška!!! Ne provociraj i ne maltretiraj više Srbe na Kosovu! kako se usuđuješ da na ovakav način im nanosiš bol? Pa zar ti da pričaš o miru dok oni žive u konstantnom strahu! Sram te bilo! Stidi se!!!

  4. A sta je za vas ispravno ako je korekcija pogresna. Vratite se malo u nazad. Vi ste naselili srpsku zemlju bezeci od rezima Envera Hodze, bezeci od bede i siromastva. Niste bili ni pismeni ni civilizovani. Tito vam otvorio granice i pustio vas u Srbiju vi sad otimate deo nase teritorije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.