Haradinaj: Kosovo sa SAD protiv Rusije i Kine

Ostavite komentar


      1. Tesko Americi, kada je spala da joj glavni saveznici u „borbi“ protiv Kineza i Rusa budu arnauti. Ne postoji nista gore po SAD od ovog saveznika.

  1. Jeli to vi gospodo sa ovakvim komentarima pokušavate da osporite ovu koaliciju i podržavate Rusiju i Kinu protiv Amerike?
    Samo mi javite ovako informativno da se zna ko je na kojoj strani. Možda će jednog dana i da se gleda na to…?

    1. Ti bi nas na Goli Otok koji je podjednako koriste i za inforbirovce i onih koji su bili proamerikanci (moj ujak adjutant Sretena Zujovica, onog sto je Titu pistoljem zabranio da se preda na Drvaru je robijao na Golom Otoku kao americki spijun, cuo ga neko da slusa dzez) i bas zbog toga i takvih Srbija i Srbi se vise nece deliti vec ce gledati svoj interes.
      Hasim ni svojoj stranci se vise za nista ne pita i njegova etiketiranja vise ne prolaze, nego neka se spremna za svoju odbranu pred Specijalnim Sudom u Hagu za Ratne Zlocine UQK u periodu 1999/2001.god. jer se tu sudi za zlocine koje je cinio ne samo Srbima vec i Albancima.

    2. Bas tako
      Ukapirao si. Svako normalan na ovom svetu je protiv ovog zla zvano zapad i kapitalizam.

  2. „Kosovo je spremno da u potpunosti saradjuje sa tom inicijativom“.

    Zanimljiva bi bila saradnja sa tom inicijativom.

    1. Xaxaxa, nije bitno da li je tačno, bitno je koliki su faktor oni u tome, u fazonu miš slonu kada kaže, ja i ti kad idemo sve se živo trese… Xaxaxaxaa

  3. Pre će biti SAD, Rusija i Kina protiv nazovi Kosova, na kraju. Samo strpljivo!

  4. To vam je jedini adut za pravdanje amerikancima, Ruski i Kineski uticaj u Srbiji!!!!, znajući da su slabe tačke Amerike, upravo ove zemlje, zbog konkurencije i zbog jakog ekonomskog i vojnog napretka, što se amerikancima ne sviđa i po svaku cenu žele da ih unište, ali im ne uspeva!!!.

Ostavite komentar


Politika

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju 10

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju

"Ostavku na mesto potpredsednik Narodne stranke podnela sam jer je za mene apsolutno neprihvaljiva podrška SNS-u, na bilo kom nivou. Posle podrške koju su odbornici Narodne stranke dali SNS-u na Vračaru i Starom Gradu, od ostatka Predsedništva sam tražila objašnjenje i isključenje iz članstva pomenutih odbornika...Kako nije došlo do njihovog isključenja, podnela sam ostavku", ističe u razgovoru za Danas Ivana Parlić, dosadašnja potpredsednica Narodne stranke, koja je i napustila NS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.