Haradinaj: Mene zovu, a Vučić nema briga

Ostavite komentar


  1. Čovek koi je stotinu puta u intervijuima ponavljo da spoljnu politiku kosova vodi USA sad menja stav diametralno.Ja čak verujem i da mu tekstove pišu USA režim.Zanima me samo u kom EU gradu je centar za propagandu i medije,neki kažu Rim ….

  2. Србији под хитно треба један патриота и одличан политичар као што је рамуш харадинај. Таква врста патриоте и политичара ради одличне потезе за националне циљеве. Код таквих политичара властити интерес није на првом месту, није искључив као код све и једног српског политичара.

    1. I postenije mi je sto je zaradio novac nelegalnim poslovima, umesto otimanjem iz budzeta i reketiranjem kao nasi politicari. Ni novac nije otimao od svog naroda, a ovi kod nas svi do jednog se obogatili tako sto su budzet ojadili.

  3. S obzirom da je Kosovo faktički nezavisna država još od 1999-te godine, Haradinaj sve ispravno govori, a ovi kod nas na vlasti mogu da se koprcaju koliko hoće, ali to ništa ne vredi.

    Poštovanje Redakciji Danasa

Ostavite komentar


Politika

Viktor Orban

Samit Evropske političke zajednice: O čemu će razgovarati evropski lideri?

Četvrti samit Evropske političke zajednice biće održan u Velikoj Britaniji u četvrtak, 18. jula, i najavljen je kao najveći skup evropskih lidera u poslednjih nekoliko godina. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovaće ovom događaju, i saopštio da će se u okviru samita planira bilateralne i multilateralne sastanke sa nekim evropskim državnicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.