Haradinaj: Merkelova snažno podržala članstvo KiM u Interpol

Ostavite komentar


    1. Ne verujem da je ovo tacno. Mada me nista ne bi iznenadilo od Nemacke jer su oni u saradnji sa CIA sve i zakuvali.

    2. @ Radomir…Pre će biti da je taj krivac politika Milošević-Marković prema Albancima na Kosovu,a ta operacija je odlagana maksimalno dugo dok stvar nije doterana do duvara a diplomatska akrobatika nije postala besmislena ! Zatim je počelo bombardovanje SRJ,a srpsko-crnogorsko rukovodstvo je mislilo da će kosovski problem rešiti kao u Balkanskim ratovima,silom prema civilima,zločinima,paljevinom,rušenjem,masovnim ubistvima bez obzira na uzrast ili pol žrtve… Imate primer Ljume u Albaniji iz tog perioda,i mnogo drugih! I onda se pitate zašto Albanci ne žele srpsku vlast i državu?! Izgleda da stranci mnogo bolje poznaju istorijat albansko-srpskih odnosa od samih Srba koji u školama ne uče ništa o najznačajnijim momentima svoje istorije,ma koliko oni bili bolni i teški za prihvatanje !

  1. Upravo je zato tako Nemci i „podržavaju“, Merkelova, zaigraće mečka i pred tvojim vratima!

  2. Da mi je znati na osnovu kog dokumenta Kosovo se može primiti u Interpol.

    1. Na osnovu dokumenta koji je Haradinaj postavio na svom fejsbuk profilu. Danas izleda sve što se pročita i vidi na fejsu odmah se i poveruje.

  3. Sami protiv sebe treba da vodite istragu, jer ste svi u vlasti kriminalci, uključujući i sebe!!!!!.

  4. Nije ovo nista novo to znamo odvano. Ovo je ocekivano od strane Nemacke, ali nece imati nikakav uticaj na krajnji ishod, jer Kosovo nece biti primljeno u Interpol. Ali ne treba verovati Ramusu Haradinaju, cim zine on slaze.

  5. Svaki visoki zvaničnik zvanično upućuje ili izjavljuje nešto, ovo pismo preko nekog za nekog, je klasična provokacija Haradinaja.

  6. KIM je deo Srbije, i bez naše saglasnosti se u našoj zemlji ne mogu neke stvari promeniti tek tako. Haradinaj shvata u kakvoj se situaciji nalazi, ali uporno pokušava lažima da kreira lažnu sliku.. njegovi napori da maglom učini nešto su postali smešni.

  7. Лоша одлука и процена Немачке, нама Меркелова није пријатељ и мислим да треба у будућности се окренути више истоку него овим западним земљама које нам нису искрени пријатељи.

    1. @Milan***Slažem se sa vama i predlažem da se iz škola Srbije izbaci učenje zapadnih jezika poput engleskog,nemačkog,francuskog,italijanskog,španskog…samo kineski ili ruski da se uči,da se zakonom zabrani svaka finansijska transakcija i korišćenje u bankama,finansijskim institucijama,između građana,štednja,upotreba USD,EUR,GBP,CHF i uvede obaveza korišćenja isključivo RUB ili CNY! Sa ulica treba odstraniti sva vozila zapadne proizvodnje i uvoziti samo kineska i,naravno,ruska! Iz svakodnevne upotrebe se mora ukloniti sva bela i ostala tehnika zapadnog porekla, iz iste te svakodnevne upotrebe se moraju izbaciti reči i izrazi(tehnički,kulinarski,modni…)zapadnog porekla,kao i turskog,grčkog i latinskog( naročito iz oblasti kulinarstva, medicine i filozofije!).Roditelji treba da budu moralno odgovorni i da svoju decu ne šalju na školovanje na zapad,a da oni,opet,ne idu tamo na gastarbajt! Na kraju,sve zapadne firme proterati odakle su došle makar srpski radnici ostali bez posla! Može ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.