Haradinaj: Mogerini nam je dijalogom o teritorijalnim razmenama stvorila političke traume

Ostavite komentar


  1. Šta se žalite, uzmite srpski pasoš i krećite se. Ionako nećete da se vraćate kad odete, a tamo gde odete uzmete drugi pasoš za koju godinu i gotovo. Isto kao i svi iz Srbije.

  2. Verujem da Haradinaj ima traume po pitanju razmene teritorija. On bi najrađe da u Preševskoj dolini, u sastavu Srbije, ostanu brojni Šiptari koji bi uvek imali ulogu čuvenog „Trojanskog konja“ – ili, u tom kraju većinski čuvane životinje- „Trojanskih magaraca“ . Uvek spremni da dejstvuju protiv Srbije i da kroz enormni natalitet i doseljavanje sa Kosmeta, i dalje, bez ratova i političkih dogovora, osvajaju teritorije -sve do Niša! Bar tako, ne tako davno, govoraše i jedan od Vučićevih novih, velikih prijatelja- Rama!

  3. kriminal ne izvozite jer ga cuvate za se i svercujete ga..izbjeglice takodje kao i mi ..da vama i nama otvore granice nagrnuli bismo kao tatari una taj zapad ..ocito da EU bas i nema razumevanja za takve a bogami i za ovakve kao mi..svi bi da se jj a da im ne udje.. nama su usi pune nasih haradinaja a ti kad se i ako se vrnes iz haga javi da ti damo diplomatski pasos.. da prosetas do amaogerinijeve.. ona ce i vas i nas spasti od nas samih

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.