Haradinaj: Ne plaši me poternica

Ostavite komentar


  1. Čitam naslov: "Haradinaj još najmanje 18. dana u pritvoru…"… Biće da sam ja u pravu: – osovina EU-Tači- Vučić ((odnosno oni koji su sve karte (i pare) bacili na Hilari)) pokušavaju da onemoguće one koji su od početka verovali i podržavali Trampa da na neki način izvuku od toga neke benefite. Na Kosovu se guraju svi oko predsedničke fotelje ne bi li ih abolirala od haškog suda za zločine UQK pa je buduća USA podrška veoma važna. Inače, srpska optužba datira od 2004.god. dakle ne od Miloševićevog režima.

  2. Nazalost Serbija nije se promenila tokom 25 godina, verujem da omladina neče imati istu ideologiju

  3. Negiranje odluke haskog Tribunala UN, kojom je Haradinaj oslobodjen, stavlja Srbiju u nezavidan polozaj. Sudjenje Haradinaju u Srbiji bilo bi toliko polituicki motivisano da bi izgledalo kao farsa.

  4. @Faruk Kelmendi

    Ratnim zlocincima je mesto u zatvoru pa makar bili to i Albanci. Nema to nikakve veze sa ideologijom nego sa osnovnom pravdom. Zalosno je sto to nikako da shvatite nego jos imate obraza da Srbiji spocitavate sto trazi hapsenje ratnog zlocinca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.