Haradinaj: Ne treba nam izolovana sloboda

Ostavite komentar


  1. Upravo tako. Pitanje je rešeno 1999. godine rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN i Kosovo je proglašeno sastavnim delom Srbije. Bravo za Haradinaja.

    1. Malo morgen ta rezulucija ,je vezana na S.R.Jugoslaviju, koju ne ma više,a ne na Srbiju, a Kumanovskom potpisom bila je kapitulacija te Jugoslavije,a ne sporazum,kako vi i vaši političari to tumačite.Kosovo je Samostalna Država,avi ne marate da je priznajete ,i bez tog vašega priznanja se da živeti.

  2. kosovo nikad nece biti priznato kao drzava od strane srbije!to treba vucic reci americi ,nemackoj i engleskoj!za izdaju dela teritorije srbije,pa bio to i predsednik srbije,koji,ka tome naginje,uz priccu da se treba obrnuti ekonomiji i clanstvu u EU,.to ne prolazi!nasa deca su izginula na kosmet,glavu dajem_ kosovo nedajem!

    1. Sr.jugoslaviju je predstavljala srbija a tada kao i sada kosovo je bilo i ostalo u granicama srbije a kad neko nepismen govori o drzavnosti jedne drzave treba da se upita sto trazi ceo svet da srbija prizna kosovo kao novu drzavu kada ste 1999 sve resili.

  3. Srbi su uklet narod , neprijatelji im nisu potrebni : Kako da prepoznas da li je neko Srbin ,a recimo da nije Yugosloven ? — samo okupis trojicu i ako vidiš da Ce medjusobno da se poubijaju ,da se medjusobno vredjaju ,da gledaju kako ce jedan drugom da napakoste – Onda to je To nema Greske : Certifikat “ Ti si Srbin “ mozes da mu urucis .posto se medjusobno mrze ,svi su im oko njih neprijatelji i Crna Gora i Makedonija i Bosna I Hrvatska i normalno i Kosovo # Srbi disidente sad salju u zatvorske Ludnice ,jer im zatvor nije dovoljno muciliste .#,Uklet Narod Kome Nema spasa . # ispisuje se iz drzavljanstva Srbije jer vidim da promjena u narednih 20 godina nece biti. .Ideologija etnicke mrznje se prosirila .prostora za normalnu politiku nema .Sve sto je Nenormalno u Srbiji je Normalno i obrnuto .Plus tsluzbe Bezbjednosti su totalno neprijateljski nastrojene prema nauci i tehnologiji .gledaju samo da ti pokradu ideje ,nikako da ti obezbede objekt da bi razvio kompaniju .Sebe smatraju vlasnikom svega da ti pokupe patente i sutnu bez Dinara .2011 zakazem susret sa Premijerom Mirkom Cretkovicem u 11 h konstruirao sam mikroradare koji su umrezeni ,a mogu se lansirati u helijumskim balonima ,prednost od klasičnog radara je da je tesko uništiti sve ,za razliku od jednog centraliziranih radara ,,jos sam ih modifikovao da reaguju na programirane elemente ,aluminiju,zlato,ugljenik….i odem na sastanak …dok sam bio na sastanku policija u uniformama obije moj stan u Jagodini da bi pokupili sve skice i mape ….obzszlozili su to da je pukla cev u mom stanu .:)))) Posle toga Srbija je povela da pravi sisteme za osmatranje granice zajedno sa još jednom zemljom. Video sam kakva je to drzava .netreba gubiti vreme ,posebno ne pomagati narodu .Narod Srbije obotava ovu politicku mafijiu .samo cute kao zaliveni.gog god da im dovedu dobar je ..Narod koji prihvata ovakvu premijerku – nije vise moj narod .# Odsustvo solidarnosti – 4 godine dok me rezom juri da me zakljuca u zatvorsku ludnicu niko nije stao uz mene .Niko ! Livno sam se uverio da svi podržavaju ovaj rezim .Causeskuov sistem .Vjerovao sam da je Narod uz mene ,ali sam se grdno prevario .Narod je samo uz novac i interes. Sve je na prodaju ..# Na Balkanu su neka cudna Mentalna polja : Zona koju treba izbjegavati ,kretanjem po toj zoni miras da zaglavis u siromaštvu .Ovde se standard nece popraviti ni za 50 godina .jer je Narod UKLET !

  4. Jadna je EU, a jos jadniji Severnoatlantski savez sa ovakvim „premijerima“. EU je, kako se pokazalo, postala udruzenje i skup onih kojiu su i u Drugom svetskom ratu bili u istom savezu. Mozda je to slucajnost ali, izuzimajuci neke karakteristicne izuzetke /Francuska i Poljska/, ostali su uglavnom u starom drustvu. Karakteristicno je kako se takve drzave ekspresno primaju u EU bez dodatnih mrcvaljenja, koje se primenjuje na Srbiji, recimo, kao u slucaju Hrvatske, Rumunije, Bugarske pa i Madjarske, da ne govorimo o baltickim drzavicama. Oduvek govorim da ce, zahvaljujuci svom „minulom radu“, pre Srbije u EU osvanuti osvedoceni „demokratski“ narod, odnosno, Albanci iz Albanaije, kao i njihovi sunarodnici iz Srbije, koji su od strane Nemacke i SAD unapred priznati kao drzava. Ovo je tipicna primitivna ucena iz arsenala kosmetskih arnauta. Sta kaze ovaj demokrata i humanista americko-evropske provenijencije „Izolovana sloboda“?!

  5. Naravno da neće,zato što dačiću vučiću pogotovo niko na belom svetu ne veruje,samo one papue,gvineje i ta crnačka boranija ai oni lažovikao mi.

  6. Ono sto vasi zapadni „partneri“ uvidjaju jeste da ne postoji nacin da se Kosmetski Albanci pacifikuju.
    Empirijski sada znaju da je svako otvaranje granica ka Kosmetu takodje otvaranje istih vehabizmu i ISIS-u.
    Ako se Albanija i Makedonija koje imaju drzavnost suocavaju sa velikim problemima pri otvaranju poglavlja cemu onda Kosmet da se nada?

  7. Sr.jugoslaviju je predstavljala srbija a tada kao i sada kosovo je bilo i ostalo u granicama srbije a kad neko nepismen govori o drzavnosti jedne drzave treba da se upita sto trazi ceo svet da srbija prizna kosovo kao novu drzavu kada ste 1999 sve resili.

Ostavite komentar


Politika

Branimir Nestorović

Pokret čiji je predsednik Branimir Nestorović traži od Ustavnog suda da zaustavi projekat „Jadar“

Poslanička grupa "Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović", zatražila je danas od Ustavnog suda da po hitnoj proceduri proglasi neustavnom i nezakonitom Uredbu Vlade Srbije, donetu 16. jula 2024. godine, u cilju "oživljavanja" Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar", navodi ovaj pokret u saopštenju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.