Haradinaj: Neće biti države u državi

Ostavite komentar


  1. Kad se neko brani ćutanjem optužnica je zagarantovana.
    A KiM je već država u državi Srbiji.
    Ništa novo.

    1. Marija to sto ti pises da je kosovo drzava u drzavi Srbije to je proslo doba onda sigurno da Veoma dobro znas da je Republika Kosovo samostalna i nezavisna drzava priznata od 117 zemlja sveta a u vezi optuznice nisi ti koja presudjujes o tome ce drugi da sude

      1. Daleko ste vi od 117 država. A ni tih 117 vam nije dovoljno ni zašta. A ako jeste, nije mi baš najjasnije šta će vam naše priznanje.

    2. Kada se neko brani ćutanjem a onda iz optužnice sazna ime svedoka i ubije ih, zapreti im ili ih podmiti, u Haškom tribunalu ne važi da iskaz mrtvog svedoka važi kao u „srpskom pravosuđu“ . I Haradinaj i Šešelj su uspeli da skunu cele i li delove optužnica do sada ubijanjem, podmićivanjem i pretnjom svedocima. Zato Vučić i neda Radetu i Ostojića u Hag da nebi postali „svedoci saradnici“ ko je iz vrha radikalne stranke dao novac za podmićivanje i pretnje svedocima pritov Šešelja koji je ostavio Nikolića i Vučića kao njegove zamenike.

    3. Мислиш окупирана територија?

    4. Је л’ Ви, Марија, стварно верујете да је Косово Србија и да смо ономад победили НАТО, ил’ се само правите „јер тако треба“?!

      1. @Миливоје Радаковић

        Opet izgravas veceg aljbanca od Albanaca? How pathetic. A ti stvarnio verujes da tamo na Kosovu postoji nekakva nezavisna, suverena, drzava, pravno utemeljena ili su kompleksi jaci?

        1. @Миливоје Радаковић

          Komedija kako ti je „komentar“ slican kolege ti Gzim-a, tipicnog izdanka albanskog naci-mitomanskog ispiranja mozga. Sta to govori o tebi?

          1. Гзим вероватно живи на Косову, а не у Србији, па покушава да Вам јави како ствари стоје, али се ви, као „прави Срби“ свакако нећете освртати на реалност. Што рече Срђа Поповић: „Не можеш да пробудиш некога ко се прави да спава.“

          2. @Миливоје Радаковић

            Brini ti o tome kako stoje stvari sa tobom, a ne stoje sjajno.

      2. Niti je Srbija niti je država. Više mu dođe neki neidentifikovani objekat, po mom skromnom mišljenju.

    5. Kada sam pročitao naslov pomislio sam da poništavaju proglašenje nezavisnosti i htedoh da čestitam Predsedniku na uspešnim pregovorima

  2. Nece Ramuse. Vase Kosovo na Severu ce zavrsiti bas kao i nase na Jugu. Pomiricete se sa tim ili ce vasi saveznici da vas puste da to sami resite sa Srbijom. Ovog puta, jedan-na-jedan. Sledeceg bombardovanja Srbije za prevlast Velike Albanije nece biti, jer bi ste i njemu i vi nestali. Ovoga puta trajno.
    Samo jedete supu koju ste sami sebi zakuvali, a koja vam nije po ukusu …

  3. Samo vi serbi u serbij ne razumjete da Kosova je nezavisna derzava to imate po medjunarodnim sudom pokusavati i probali dobilliste odgovor da tu nema dileme da je sve po pravillima i jos naj vaznje da sve demokratiske vele sille su priznalli Kosovu nezavisnu i nama Allbancima ne bolli to sta vi hocete jer nikad necet na Kosovu vise.

    1. Kao prvo, ja vas Albance ne mrzim, mada vas dobar deo Srba mrzi. Isto vidim da skoro svi koji dolazite na naše vesti imate taj „ton“ u pisanju, da ne možete da sakrijete koliko nas mrzite. A sad da pređem na temu. Realnost je da i da nam vrate Kosovo, mi kao država ne bismo znali šta ćemo sa njim. To je 2 miliona vas Albanaca, tačnije 20-25% stanovništva. Imali bi dobar deo poslanika u parlamentu. Uz to, još siromašnije od ostatka Srbije, sa mnogo kriminala. Tako da ja ne vidim rešenje. Eventualno bih kao država pristao na novčano poravnanje sa velikim iznosom, brzim ulaskom u EU, a u zamenu za 99 godina otkupa Kosova, pa tada u neke nove pregovore, da rešavaju neke pametnije generacije koje se neće toliko mrzeti. A, da je sve po pravilima, nije. Mislim, jeste možda po anglosaksonskom pravu, gde pobeđuje onaj ko ima više novca. Ali ovde su prekršene mnoge međunarodne norme.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.