Haradinaj: Neće biti razmena teritorija

Ostavite komentar


  1. Mislim da nije uredu,sto Albanci ne prihvataju ni jedan predlog.Nije uredu sto se ponasaju bahato,i sto ne zele da pregovaraju.Treba da shvate,da njihovo ponasanje ne doprinosi ocuvanju mira.

    1. Mislim da su pregovori završeni, Vučič im je dao sve što su tražili. Mi ne znamo šta su naši tražili osim ZSO i to još nismo dobili. Ova priča o „razgraničenju“, razmeni teritorija je samo način da se odloži potpisivanje obavezujućeg sporazuma jer AV nije siguran da će dobiti podršku na referendumu i zato se onoliko prenemaže i glumata.

  2. Haradinej je u pravu po pitanju razmene teritorije jer do toga ne moze ni da dodje jer sve to pripada Srbiji.

  3. Kosovo je drzava onih građana koji tamo žive.Kosovo je izgubljeno za vreme vladavine Milosevica i njegovih istomisljenika koji su i ssda aktuelni.On je zavrsio u Hagu…Dosta oko zamajavanja naroda ratnom retorikom .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.