Haradinaj: Ni na stolu, ni iza naših leđa, granica više nikad neće biti dirnuta

Ostavite komentar


  1. Isto važi i za srpsku stranu. Granice kriminalne tvorevine, stvorene na svetoj i suverenoj srpskoj zemlji, nikada neće biiti priznate bez obzira na strane pritiske i baljezganja gospodina Vučića o nekom „trajnom sporazumu“ sa arnautima. Mislim da ni on nije svestan šta pod tim podrazumeva.

    1. Primjer Haradinaj nije reko da nema granice,nego nece se promeniti.A Srbija ti je suverena normalno ali bez Suverenu Kosova.Ako ne vjerujes udji u GRANICU pa ces se uvjeriti.

      1. Veze ti nemas sta je suverena i nezavisna drzava. Ta tvorevina na Kosovu je samo jedan smesni protektorat.

    2. Zorane,slabo so vas ucili historiju,vi srbi ste dosli iz Karpate u 6 veku.pored dunave,eto danas uzivate na tuđe zemlje.malo od hrvatov,malo od bosancev,i najvjse od stare Abanije.ali prosli su vremena kada je srbska vojska marsirala po nasi ognista,kada Abanci nisu imali oruzje samo lovace piske.e Sada.bujrum hajde mozemo da ratujemo.ali…ostace samo toliko srbije koliko je bilo u 6 vjeku.pozdra komso.

      1. A, odakle ste vi arnauti došli? Da li znate? Naravno ako zaboravimo na onu tipičnu arnautsku idiotsku laž i glupost odnosno, da ste najstariji narod na planeti, koji je još u Mezozoiku isplivao iz toplih mora i naselio kopno planete Zemlje, na opšte zadovoljstvo dinosaurusa i ostalih živih bića?! Da li vi imate bilo kakav pisani ili arheološki trag kojim biste potvrdili tu svoju „najstariju starost“ ili lupetate „kao samar po dupetu“? Došli ste sa Turcima, kao njihove horde, bašibozuci, bez jasnog porekla i prebivališta. Uostalom muslimani su na Balkan došli sa Turcima u 14. Veku. Više su traga na ovoj planeti, preko svog izmeta, ostavile ptice u Čileu, stvarajući na taj način „Čilsku šalitru“m nego arnauti bilo kakvih ljudskih tragova. Vas nema nigde gospodine.

        1. A sto Vi ne priznate da bez Nato nikad ne bi imali to szo imate.drugo ako je drzava zasto niste u UN trece rece Berisa meni dok Srbija ne prizna Kosovo nikad nece biti drzaca.Cetvrto sto ne bi ziveli zajedno ko Juzni Tirol Vi u Srbiji .peto nijedan racun nisze placali u SFR J sestro ko je izgradio sve one zgrade Dardaniju Ulpijanu itd .sedmo dos5a ratova vise i svadja.osmo kad shvatimo da smo svi ljudi bice dobro

      2. Erdre, slabo su vas učili srpski, pa da vas ceo svet razume. Nekako se nikako ne uklapaju u vaša lažna istorijska saznanja materijalni dokazi – manastiri, crkve, crkvišta, toponimi sela, gradova, oblasti… Sačuvani istorijski spisi, fragmenti, itd, itd… A sila jeste, mračna, podofijska, bezrazumna, koja ume samo da napada čoporski, podmuklo. Verovatno ste vi, kao „ugnjeteni“ starosedeoci ovih prostora, i izmislili da otete raskomadate i prodate njihove organe bogatašima po svetu. Na kraju Erdre, zar ne pomišljaš da tvoj bujrum za ratovanje može preko noći da se promeni opet u neku vašu već viđenu hiljadugodišnju ugnjetenost, kuknjavu, egzodus?

        1. Pa kad „prisvoje“ srpsku kulturnu baštinu na Kosovu i Metohiji, moći će da je unište odnosno „sačuvaju“, do njenog nestanka. Kao što se brinu o srpskim grobljima, koja uništavaju, preoravaju i vade kosti pokojnika, koji su preminuli pre stotinak godina.

        2. A koje to toponime mislite? One koje ste vi kao okupatori stvarali. Sve ostalo sto Vi pominjete su vizantijske a nikako srpske. Srbija je nastala u XIX veku a Kosovo u XX. Ostavite na stranu vasu „guslarsku“ odnosno pripovedacku istoriju.

  2. Sad malo vi da strepite, pa razmišljajte kad će da prsne vaš tutor. Velike imperije su padale preko noći pa će i prekookeanska

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.