Haradinaj nije dobio američku vizu

Ostavite komentar


  1. Gotovo sam siguran da će Haradinaj, IPAK, dobiti vizu. Sačekajmo?! Treba se naučiti igrama koje pleše ova velika prekookeanska država sa „balkanskim djavolima“, a ona je prosta i jednostavna, kao što je ovaj „idilični“ par.

    1. Da, sačekamo, ali sve u kontekstu politike štetočine po intrese SAD, kao što je radio i Sloba, sutra ili već kad dolazi Putin kod Vučića i moguć je trgovinski sporazum sa federacijom, time će svi viškovi roba biti plasirani na drugo tržište tj rusko, na Kosovu* će se osetiti manjak svih tih roba i u regionu, isto je moguće da višak iz Poljske i Češke prođe sa nalepnicom Srbije, time bi štetočine iz Prištine Srbiju, Poljsku i Češku gurnule bliže istoku i udaljile od zapada i rešenja Kosovskog pitanja kao i bilo kakve nade za veoma siromašne albance u budućnosti i odsekle ikakav ekonomski progres tog dela Evrope., samo zabrana vize stiže relativno kasno i minorna je kazna spram uloga koje gube SAD, faktički na brodu će na kraju ostati samo luzeri.

  2. A mozemo li da predamo Vucica Siptarima kao garanciju za potpisivanje priznanja ahtisaristana? Time bi smo im obezbedili odlicnu garanciju, koja bi, u slucaju da se priznanje ne ispuni, najmanje ostetila Srbiju?!

    1. Velizare, moram da priznam da ste tipičan Srbin, koji predajom, prodajom i izdajom pokušava da „dobije“ bitku?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.