Haradinaj objavio na Fejsbuku da je predstavio nacrt sporazuma sa Srbijom

Ostavite komentar


    1. U pravu si zaista on ne zna koliko su dva plus dva ,jer on misli da su dva plus dva jednako 52.000.000,mesecno ,a sve ovo od 21 novembra .

    2. Jesate možda ološ, ali polako vodi svoju državu ka ostvarenju njihovih ciljeva, a gde ide naša država.

        1. {Stojan}***Hajde da se nasmejemo da šala ne propadne…po stoti put ! Ako je Haradinaju njegova država Srbija,onda je ona država i svih kosovskih Albanaca,teoretski. Pa zašto onda ta ista država Srbija pravi diskriminaciju svojih građana na nacionalnoj i verskoj osnovi i šalje humanitarnu pomoć u vidu hrane,ogreva,benzina,nafte,agregata,odeće,obuće…samo Srbima građanima Srbije ali NE i kosovskim socijalno ugroženim Albancima,kršeći sopstveni Ustav,koji su isto tako,teoretski građani iste države ?! Hoćete Kosovo kao teritoriju,ali nećete građane,državljane, koji tamo žive?

          1. Haradinaj i njegova kamarila su se odavno odmetnuli. Što se tiče Humanitarne pomoći ona se uvek daje onima koji su ugroženi. Kosovski Albanci su nametnuli takse 100% na srpske i BiH proizvode čime se najviše pogađaju upravo Srbi zbog orjentacije na naše domaće proizvode.

  1. njegovi zahtevi su potpuno jasni, to su preporuke spoljnopolitickih eksperata americke ambasade i ministrstva za Evropu vlade u Londonu…jasno je da se odnose na normalizaciju odnosa a to znaci, pomocice Vucicevoj vladi da uradi sto je obecano. Vucic nece priznati Kosovo kao deo Srbije ostaje floskula ali ce vaziti samo u Srbiji. Inace Kosovo ce dobiti ulaz u UN, Savet Evcroipe, Interpol i ostale medjunarodne asocijacije…mesto ambasadora u pocetku ce to biti oficiri za vezu pa otpravnici poslova pa potom ministri savetnici da bi na kraju imali i ambasadore kroz desetak godfina

    1. Zadivljujuce je kako dobro i precizno vidis buducnost. Vidis i nevidljivo, i ko sta misli i ko je kome sta sugerisao, divim se takvim ljudima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.