Haradinaj: Pojačati takse

Ostavite komentar


  1. …e pa nismo i 16 veku , da otimacinom sticemo imovinu …
    postoji pravo , po kojem se treba postupati …
    .. vi nastojite odvojiti Kosovo od Srbije , a ne obrnuto …

  2. Muku mučite sa Srbima jel? Malo je nezgodno, nemate mira, plaši vas zavisnost od nekog novog političkog trenda. Jesmo razbijeni ali znate da su mnogi kršili zube sa Srbijom. Eh, kad otmeš nešto nije sve bajno oko tebe.
    Da nam platite odštetu za egzodus Srba i martovski pogrom a priznanje imamo od Albanije, svežije nam ne treba.

    1. spustite se jednom na zemlji dragi srbi, nemojte stalno biti nebeski narod! shvatite realnost!

    2. @Mirko***Kad smo kod „otimanja“ i ovdašnji su hteli da otmu nešto u Hrvatskoj,samo im je pokušaj propao,naišli na tvrdo pa skršili zube! A pitam se i ko će platiti odštetu kosovskim Albancima koji su,njih više od 350 000 proterivani,deportovani…od strane vojske SRJ i srpske žandarmerije,pre NATO intervencije,(dakle 1998.god.),u Albaniju i Makedoniju? Posle se taj broj izuzetno povećao i samo mi nemojte reći da su svi bili članovi OVK!

    3. @…Mirko,u pravu ste za otimačinu! Stotine hiljada proteranih i deportovanih Albanaca od stane srpskih vlasti i vojne sile se usudilo da se posle NATO akcije vrate i otmu svoje! Zamislite tu drskost! Umesto da se ova kategorija građana Srbije izvini toj istoj Srbiji što ih je ova prognala u inostranstvo,zatraže oproštaj,oni se vraćaju u želji da budu svoji na svome! Pa gde je tu logika ?! A nisu ni platili za prevoz do albanske granice! Naravno bilo je i svetlih primera sa albanske strane. Dosta njih je dobrovoljno dalo lična dokumenta „carinicima“ da ih ovi unište i tako ih (gratis) reše nepotrebnog prtljaga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.