Haradinaj: Pomirenje sa Srbijom samo u zamenu za priznanje

Ostavite komentar


  1. Mister Haradinaj,odakle vama tako stupidarna ideja da Srbija trazi pomirenje sa vama?Ne mislite valjda da ste nasa braca???

  2. Odakle Haradinaju smelost da zahteva ovakvo resenje stvari

    1. Neko mu je to omogućio. Uprkos snažnoj podršci koju Haradinaj ima, do sada je svaki njegov zločinački plan osujećen. Ne damo Kosovo!

  3. Cekaj, ukrades mi auto, nacrtas neke tablice na kartonu i samoprpglasis taj auto za svoju imovinu i onda meni nudis da ces mi oprostiti i jos ocekujes da ti placam benzin i servis? Hhahahahaahaha. Ali dobro, iz kakvog miljea se iskobeljao Haradinaj nije ni cudo da izjavljuje ovakvo nesto.

    1. Pošto vidim voliš metafore, onda ovako:
      Auto nam je bio zajednički. Onda si ga ti jednog uzeo i došao u moju kuću sa namerom da me opljačkaš. Ja sam te uhvatio na delu, izlupao (doduše uz pomoć rođaka sa sela ;)) i najurio. Auto ti je ostao u mom dvorištu, u tuči pokvaren i razlupan.
      Ja sam ga popravio i doveo u vozno stanje. Sud je utvrdio da auto meni pripada jer si ga ti koristio za vršenje kriminalnih radnji.
      Jel ti sad jasnije, prijatelju?

      1. Siguran sam da ni tebi nije jasno sta si napisao i sta si pokusao. Krenimo samo od imena tog „auta“, iz cijeg jezika potice taj naziv Kosovo? Kako ja mogu da opljackam nesto sto je moje, cemu sam dao identiet i stvorio? Ne, prijatelju, nego je moju imovinu hteo da prisvoji ilegalni podstanar kojeg je prethodni okupator bespravno i bez pitanja i bez dozvole uselio i kome je pomogao najnoviji okupator da istera vlasnika i da bespravno proglasi svojim ono sto nije njegovo. Sud se nije izjasnjavao o tome kome sta pripada i ko je kriminalac nego je licemerno izbegao da se izjasni. Ako tebi nije poznato sta pise u neobavezujucem savetodavnom misljenju MSP-a u vezi Kosova, meni jeste.

      2. Полако, маљи деца, пољако! Ауто нам није био заједнички. Ауто је мој (државни). Није твој (албански). Онда си ти једног дана узео калашњиков и почео да пуцаш на мој ауто и моје полицајце са намером да убијеш, повредиш и направиш хаос. Онда сам ја послао полицију, да би ти престао да пуцаш на мој ауто и моје грађане. А ти ниси одустајао. Па сам послао и војску. Е онда су дошли твоји рођаци са села – сви светски терористи које је Интерпол тражио да их стрпа у затвор. Сада је тај ауто и даље у мојој држави, а ти тражиш да ти ја поклоним и део моје државе и мој ауто. Па јеси ли ти нормалан?!
        Који суд ти помињеш? Ако је суд утврдио да је „ауто твој“, па што га онда који ђаво тражиш да ти га ја признам као твој?! Е, па зато што није твој. Мој је. И тако ће остати. А суд тек треба да суди о криминалним радњама „маљи деца“. Пре неки дан сте опет нападали децу. Такви сте… А и то дође на наплату. јел ти јасно, НЕпријатељу?

        1. Izgleda da je neko nešto šapnuo na uvo Haradinaju. Koliko sam shvatio iz vaših dijaloga izgleda mi da auto „nie ni moje ni tvoje“ već Jugoslovensko.

          1. Kosovo je u Jugoslaviju unela Srbija. Kosovo je po ustavju Jugoslavije deo Srbije kao i Vojvodina a ne federalni deo Jugoslavije. Prema preporukama Badinterove komisije, republicke granice postaju medjunarodne a pravo na osamostaljenje imaju republike. Imas Ustav Jugoslavije pa se edukuj. Usotalom, ybog toga su sve republike Jugoslavije vrlo brzo dobile medjunarodno priznanje i clanstvo u UN-u i svim medjunarodnim organizacijama za razliku od tvoje „drzave kosova“.

          2. Било је југословенско Зоране.
            А ти си Петрит, колико сам ја Краснићи, джмомчино. Али, добро је, ти још увек живиш у Југославији, за разлику од неких наших другара овде који тек очекују да „царе Лазо“ позове у бој на Косово, а што је ускоро, на Видовдан, лета овога господњег, године 1389.

        2. Слободане с онога света!
          Ти ниси мој непријатељ. Ја бих хтео да ти будем пријатељ, али видим да ниси заинтересован.
          Нема везе за нас двојицу, на крају крајева. Али је важно због наше деце. Искрено да ти кажем, више због твоје него моје. Моја више нису ту. А и ја сам све ређи гост у мојој сопственој кући.
          Живео!

      3. Погрешна поставка ствари – ауто није био заједнички, већ је припадао држави. Онда си ти дошао да у тој држави прогласиш своју државу, отео си државни ауто и почео да пуцаш из њега калашњиковом по цивилима и полицији. Онда је дошла држава и излупала те до те мере да су морали светски полицајци да дођу да те „бране“ у замену за хероин, оружје и људске органе. Сада ти преко њиховог суда, убијајући сведоке и подмићујући судије, покушаваш да прогласиш територију моје државе – својом, а државни ауто – својим аутом. Па неће моћи, ни за милион година.

  4. Nikada se neće sprijateljiti sa Srbijom jer su banditi koji samo uzimaju a građanima ništa ne daju, još građane sa teritorije žele da proteraju.

  5. On Haradinaj Na Poternici za Zlocine a Oprasta Srbiji ako Priznamo Kosovo ajd da je Prvi April al Cinimi se Njegovo ludilo nema kraja

    1. Tako se čini zato što tako i jeste. Dobro nam je poznat način na koji Haradinaj razmišlja i deluje.

  6. Priznanje samo u zamenu za celu teritoriju Metohije i sva državna privredna preduzeća.
    Posle ne moramo ni da se mirimo.

  7. Pa nije u Haradinajevom interesu da se uđe u Interpol jer bi ttrebalo prvi da bude zuhapšen.

  8. Резолуцијом СБ УН 1244 Косово и Метохија су саставни део територије Србије.
    Поштујући резолуцију СБ УН, држава Србија је на делу своје територије К и М , по тој истој резолуцији СБ УН , препустила својим грађанима КиМ , да се сами организују живот, односно формирају своје самоуправе.
    У резолуцији СБ УН 1244, нигде не пише, да је она донешена да би Албанцима створила самосталну државу разбијајући територијални интегритет државе Србије, већ да би им се омофгућило да сами грађани КиМ формирају своју самоуправу унутар државе Србије.
    Инсистирање на стварању државе Албанцима а не на стварању самоуправе грађана КиМ, је директни удар на Резолуцију СБ УН 1244, на територијални интегритет државе Србије и представља игнорисање донесених одлука ове светске организације и покушај свим силама , средствима и методама, светску организацију ставити под свој подређени положај-патронат, утицај.
    Центри моћи, који покушавају и раде на томе, да се отргну било чијој контроли, настојећи да све што могу , ставе под свој утјецај и интерес, под маском лажне демократије, раде на стварању униполарног Света.
    Одговорност за овакве процесе , највише сноси Светска организација и Католичка организација, која окупља велики број Католичких земаља.
    Циљ деловања велике Католичке организације, не може и не смије бити растурање не кетоличких држава, подређивање других народа и нација под своју контролу и своју корист и диктатуру, што је сасвим супротно мисији за коју се представљају, декларишу и коју прокламују и нема ниједне додирне тачке са њом.

    1. Eto pravog odgovora za
      sve koji su zsinteresovani za rešenje kosovskog pitanja,ili su uključeni u taj proces!

      1. To isto (kao Milena Njegomir) kaže i dokazani velik prijatelj srpskog naroda,Rus Putin – kao što sam,smatram,i ja sam.Pa, što ga ne slušate,nego trčite po savjete kod frau Merkel, Džozefa,Bsjdena i Kurca,i drugih sličnih izjelica!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.