Haradinaj: Potrebna „nova komunikacija“ poštovanja žrtava

Ostavite komentar


  1. To je trebalo već da odradiš, znajući da se pregovorima mora doći i do normalizacije odnosa. Važno je da ti spremaš vojsku, oružje će po tebi da reši svaki problem, kao što je rešavalo. Što manje Srba, vi ste bliži vašem davnašnjem snu o etnički čistom Kosovu.

    1. Zbog svega ovog je dobra ideja razgraničenje po etničkoj pripadnosti.Ostaje nam sever,manastiri i predeo duž autoputa koji nas povezuje sa Makedonijom što i njima odgovara.

    2. Srbin ima dva sina,Albanac jedanaest.Srbin izgubi oba i gasi mu se loza,nema više ratova pa makar bio povređen Ustav.Srbima sa prostora KiM mora se obezbediti normalan život

  2. Ove danasnje demonstracije i sprecavanje ljudi da posete svoju crkvu i svoje kuce kao i stotine bespravno zauzetih srpskih kuca u Djakovici ali i Haradinaj kao premijer pokazuju sta je zaista „drzava kosova“. Jedna fasisticka, diskriminatorska, nedemokratska, mafijaska tvorevina koja ni po cemu ne zasluzuje da bude legalizovana i priznata.

    1. Albanci igraju prljavu igru,na sastancima su male mace spremne za pregovore,a čim se vrate huškaju i čine život Srba nepodnošljivim.

  3. Koliku komunikaciju imaš dokaz je i današnji dan u Đakovici i ako su Srbi otkazali dolazak tolika ostrašćenost da se nikako ne dozvoli dolazak Srbima na crkvenu slavu prevashodno je stvar vas Albanaca da se međusobno dogovorite šta ćete i kako ćete.

  4. Mislim da ovaj covek uopste ne zna sta znaci pazljiva i bolja komunikacija i kako se ona postize!Mislim da je svima mrsko da slusaju i citaju njegove prazne price i ovakve izjave!

  5. Po njemu, pravno-obavezujući sporazum znači da Srbija prizna Kosovo. A Kosovo ne treba ništa da uradi. Srbija treba da mu pokloni svoju teritoriju. Smešna je i izjava da Kosovo 20 godina ulaže u bezbednost i stabilnost. Ako se to, kako je danas na KiM naziva bezbednost i stabilnost, onda svaka čast. Hvala vam za takvu bezbednost i stabilnost. Naš narod živi u stalnom strahu od nasilja, ubistava, neosnovanog hapšenja. Ni ubistva koja se dese, ne rasvetle se, nikada se ne otkriju ubice. Šta je sa ubistvom Olivera Ivanovića. Haradinaj je čist demagog, kome ne treba ni verovati.

  6. Haradinaj misli da smo i dalje u razdoblju nesto posle 99 godine , on ne primecuje da je on kao polticar , ako je ikad bio politicar , vec kao podoban igrac Amerike i zapada prevazidjen i pusten niz vodu.On i dalje predlaze neke ratne igre , zapad je resio da se stavi tacka na ratove, ne -suglasice i razdor vec podrzava dogovor resenje kompromis koji ce biti dugotrjan mir na ovim prostorima .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.